Annonce
Mariagerfjord

Dødsulykke: Bil med fire 18-årige kvinder rullede rundt flere gange

Fire yngre kvinder fra Nordjylland var lørdag morgen i en soloulykke med dødelig udgang på motorvejen syd for Glenshøj. Arkivfoto
Fire 18-årige kvinder fra Nordjylland var i en ulykke på motorvejen ved Glenstrup tidligt lørdag morgen. Det gik værst ud over bagsædepassagererne - en blev dræbt og en blev svært kvæstet.
Annonce

Glenshøj: Det var en færdselsulykke med dødelig udgang, der skete lørdag klokken 6.13 på motorvejen lige syd for rastepladsen Glenshøj Øst i Mariagerfjord Kommune.

Fire kvinder, alle 18 år, kom kørende i det nordlige spor, da bilen pludselig kørte gennem autoværnet, rullede rundt flere gange og endte på en skrænt ved en viadukt under motorvejen.

De to kvinder, der sad på bagsædet, gik det værst ud over. Den ene omkom, og den anden kvinde blev meldt i kristisk tilstand. Hun blev fløjet i lægehelikopter til Skejby Sygehus.

De to andre, føreren og forsædepassageren, blev kørt til Regionshospitalet Randers. De to sidstnævnte er ikke kommet alvorligt fysisk til skade, men er dybt rystede, oplyser Nordjyllands Politi.

Annonce

Årsagen undersøges nærmere

- Vi fik en anmeldelse om at en kvinde stod i nødsporet og bad om hjælp til at få ringet 112, siger vagtchef, politikommissær Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi, der oplyser, at de fire kvinder alle er fra Nordjylland, to fra Rebild Kommune og to fra Aalborg Kommune. De pårørende blev hurtigt underrettet af politiet lørdag.

Vagtchefen tilføjer, at man på nuværende tidspunkt ikke ved, hvorfor bilen kørte ind i autoværnet og af vejen, men at politiet undersøger årsagen til soloulykken nærmere i den kommende tid.

- Bilinspektøren har været på stedet, men han er først klar med en konklusion i løbet af den kommende uge, siger Mogens Hougesen.

Ulykken skete lige på grænsen mellem Mariagerfjord Kommune og Randers Kommune, og altså på kredsgrænsen mellem Nordjyllands Politi og Østjyllands Politi. Det var Beredskab og Sikkerhed Randers, der rykkede ud med et fuldt slukningstog, oplyser beredskabsinspektør Per Allan Nielsen.

Beredskabet måtte klippe nogle af de forulykkede fri.

Motorvejen var en kort overgang spærret i forbindelse med trafikulykken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Randers

Så er planen klar: Næsten enigt byråd står bag en række nye initiativer på Huset Nyvang der skal rette op på problemerne

Annonce