Annonce
Randers HH

Fire måneder uden cheftræner: Randers HH finder trænerteam i egne rækker

Kim Johansen bliver cheftræner for Randers HH, mens 25-årige Nicklas Fast (på billedet) bliver spillende assistenttræner for Randers HH. Han har tidligere spillet fire år i klubben som ungdomsspiller, to sæsoner for klubbens andethold i Hornbæk og sidste sæson var han med på holdets 1. divisionshold. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Det ledige trænersæde efter Jeppe Bach Knudsen i Randers HH bliver overtaget af Kim Johansen, som bliver assisteret af Nicklas Fast. Det samme trænerteam står i spidsen for klubbens U19-hold.
Annonce

Randers: Det er mere end fire måneder siden, at Jeppe Bach Knudsen valgte at sige farvel og tak for denne gang til Randers HH, fordi trænerambitionerne ikke kunne forenes med Randers HH's nedrykning til 2. division.

Siden da har klubben været på jagt efter en cheftræner, som kunne overtage roret for en trup, der hovedsageligt består af byens egne talenter.

Det har været en langtrukken proces, men i den sidste uge inden turneringsstart er det endelig lykkes, da man har fundet det nye trænerteam i egne rækker.

Kim Johansen er ny cheftræner for Randers HH, og han får hjælp af 25-årige Nicklas Fast, som bliver spillende assistenttræner i klubben, hvor han også spillede sidste sæson.

Det har længe ligget fast, at duoen skulle stå i spidsen for Randers HH's U19 hold, da Kim Johansen har trænet kronjydernes ældste ungdomsspillere de seneste to sæsoner.

Det fortsætter han også med, og beslutningen om også at stå i spidsen for 2. divisionsholdet var oplagt for den nye cheftræner, da muligheden opstod.

- Størstedelen af vores trup til 2. division består af U19-spillere, og i forhold til klubbens ambition om at satse på vores unge talenter var det nærliggende at sige ja til at give klubben en hjælpende hånd, siger Kim Johansen, hvis aftale løber sæsonen ud.

- Det var den bedste løsning for både klubben og mig, at vi kan få de samme øjne på spillerne, så vi kan koordinere deres udvikling og belastning på begge hold, siger cheftræneren, der har regnet ud, at der i alt venter trænerteamet 22 kampe med U19- og 2. divisionsholdet før jul.

Annonce

Stort ansvar til kamp

Man skal ikke længere tilbage end til forrige sæson, før der senest var en trænerduo i Randers HH med en spillende assistent. Dengang var det Århus-legenden Henrik Hansen, der hjalp til på banen, mens Jan Paulsen tog teten på sidelinjen.

Den slags konstellationer kræver noget særligt af cheftræneren undervejs i kampene, hvor assistenttræneren jo oftest har rigeligt at se til inde på banen.

- Der er ingen tvivl om, at det i kampsituationerne nok mest er mig, der skal stå med ansvaret, hvis plan A ikke fungerer, og vi skal forsøge noget nyt. Men til al taktik, forberedelse og oplæg til kampene kommer vi til at være lige meget på, siger Kim Johansen.

Cheftræneren har udover sine to sæsoner som træner for Randers HH U18 været træner i Hornslet og Dronningborg, mens Nicklas Fast sideløbende med sin egen håndboldkarriere har trænet Hornbæk SF's damer i 2. division de seneste tre sæsoner. En tjans, han i øvrigt fortsætter med.

Randers HH spiller sæsonens første kamp i 2. division på søndag hjemme i Arena Randers, hvor de møder sidste års tophold fra Aars HK klokken 15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Østjylland

Naturstyrelsen trods alvorlig nedtrampning af kvinde: Det er sikkert at færdes blandt kreaturerne

Annonce