Annonce
Østjylland

Fire mænd sigtet for gruppevoldtægt ved Brabrandsøen

Politiet foretog fredag en række tekniske undersøgelser på det formodede gerningssted. Arkivfoto: Michael Bager

BRABRAND: Østjyllands Politi modtog fredag kl. 08.46 en anmeldelse fra en 16-årig pige, der oplyste, at hun kort forinden var blevet voldtaget af flere mænd ved Brabrandsøen i det vestlige Aarhus.

Politiet sendte flere patruljer til stedet, og gerningsstedet var afspærret i flere timer, mens gerningsstedet blev undersøgt for at sikre tekniske spor.

Østjyllands Politi har i løbet af fredagen efterforsket sagen og foretaget en række undersøgelser og afhøringer. Fire mænd på 16, 18, 19 og 19 år er blevet sigtet i sagen, og de foreløbige undersøgelser tyder på, at parterne har haft et forudgående kendskab til hinanden. Da efterforskningen fortsat pågår har Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om sagen, meddeler politiet til pressen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Randers-chef tiltalt for kreditkortsvindel

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Lærerforeningen tager afstand fra facebook-kommentarer: Byrådsmedlemmer har handlet uansvarligt

Randers

Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen

Annonce