Annonce
Navne

Fire nye iværksættere godt på vej

De stolte iværksættere er forrest fra venstre, Mirwais ­Salem, Jakob Larsen, Ferda Ky og Søren Dremark-Larsen. Pressebillede
I sidste uge blev deltagerne i Bysekretariatets iværksætterprojektet, Business Talents, fejret til den store guldmedalje. Iværksætterne har alle fulgt et forløb, hvor de har arbejdet målrettet for at starte deres egne virksomheder. For at fejre deltagerne og anerkende deres store indsats for at få fod under eget bord inviterede Bysekretariatet deltagere og samarbejdspartnere til reception.
Iværksætteriprojektet er drevet i et samarbejde mellem Randers FC, Business Park Randers og Bysekretariatet. Men de er bestemt ikke de eneste, der har investeret tid og kræfter i projektet. Deltagerne har undervejs været i kontakt med erhvervslivet gennem besøg fra relevante foredragsholdere fra erhvervslivet, virksomhedsbesøg og introduktion til erhvervsnetværk i Randers. Det var da også netop disse samarbejdspartnere fra erhvervslivet, der mødte op for at fejre deltagerne.
De stolte iværksættere er Mirwais Salem, der driver cykelhandlen Randers Cykelservice på Mariagervej, Jakob Larsen, der er ved at starte vinduespolerings- og rengøringsvirksomheden Jakobs Vinduespolering, Ferda Ky, der har åbnet fodterapeutklinik på Østervold, og Søren Dremark-Larsen, der åbner it-virksomheden Webcarer, der assisterer virksomheder med deres hjemmesider. Under forløbet har deltagerne arbejdet med bl.a. forretningsudvikling og udarbejdet forretningsplaner.
Annonce
Mens projektets hovedfokus har været på vejledning og sparring i forhold til start af egen virksomhed, var der også midler i projektet til opstartskapital. Opstartskapitalen blev fordelt mellem deltagerne fra Jennumparken af et panel bestående af lokale erhvervspersoner.
Pia Højlund Juul, Partner og ejer i Rasborg & Partnere og partner i BDO, Kasper Nissen, Business Manager i Skan Retail, og Christian Nyborg, adm. direktør og medstifter af ACTEC stod for vurderingen af deltagernes indsendte ansøgninger og forretningsplaner. Udover at stille sig til rådighed for vurdering af deltagernes forretninger gav panelet deltagerne en times gratis virksomhedsrådgivning hos dem hver.
Annonce
Randers For abonnenter

Premiere på Kina-kopi af Randers-rådhus udskudt igen-igen: - Vi nærmer os et tidspunkt, hvor vi godt snart vil se noget

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kommunaldirektør glæder sig til en restriktionsfri fremtid, men: -  Lige nu er vi pressede alle steder

Randers For abonnenter

Åh nej - pengekassen er tom: Årtiers laksesucces i de danske vandløb er truet

Sport

KB-træner ville være pædagog, men har pudset vinduer i 16 år: Timerne på stigen skaber friheden til fodbolden

Randers

Coronapas og mundbind forsvinder, men bekymringen varer ved: Selvom folk egentlig bare burde fyre den max af, så er det ikke det, der sker, siger restauratør

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Randers

Publikum har ventet i fire år: Nu kan de langt om længe få lov til at opleve Ørkenens Sønner i Randers

Sport For abonnenter

Randers HK-træner glæder sig over tilgang af playmaker og storroser fremadstormende skytte: - Hun udvikler sig til et fyrtårn

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Randers

Farvel til restriktioner får gourmetkro til at genoverveje nedlukning: - Det er næsten ikke til at tro

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Randers

Slut med restriktioner: - Det bliver SÅ dejligt!

Sport For abonnenter

Se videoanalysen: Unge Randers HK-løvvinder er på klar fremmarch trods smalt nederlag i hovedstaden

Navne

Trods kun syv år i skole, fik tømreren fra Gjerlev sin læreruddannelse - og blev lærer i Randers

Annonce