Annonce
Randers FC

Fire træningskampe og udlandstur: Sådan bliver pokalmestrene klar til den nye sæson

Den sportslige stab i Randers FC vender tilbage fra ferie 14. juni. Superligasæsonen starter i weekenden 16. juli. Arkivfoto: Annelene Petersen
Der er dømt ferie til den sportslige stab i Randers FC, men allerede om to uger vender pokalvinderne tilbage til træningsbanerne. Frem mod sæsonstarten i slutningen af juli venter fire træningskampe og en minitur til Tyskland.

Fodbold: Spillere, trænere og ledere er sendt på sommerferie i Randers FC.

Der er en velfortjent pause til fodboldstøvlerne de kommende to uger, inden forberedelserne frem mod den nye sæson begynder for de kronjyske pokalhelte.

Sportsdirektør Søren Pedersen har bedt den sportslige stab om at genoptage arbejdet 14. juni – knap fem uger før premiereweekenden i Superligaen.

Annonce

- Vi har været igennem et kompakt program, så det er vigtigt, at spillerne bruger en stor del af tiden på at koble af og få taget sig tid til afslapning. Selvfølgelig skal de også holde fysikken ved lige ved at følge nogle træningsprogrammer, men vi bygger først på, når vi mødes igen, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen.

Rigeligt rejsedage

Randers FC har tradition for at bruge en januar-uge af vinteropstarten på en træningslejr sydpå, men i år kom coronaen i vejen.

Superligakonkurrenterne fra Sønderjyske, FC Midtjylland og FC København har annonceret, at de aflægger besøg i henholdsvis Portugal, Polen og Østrig hen over sommeren, men Randers FC har fravalgt at tage revanche for vinterens corona-blokade.

- Vi har haft overvejelserne, men vi er fint tilfredse med den kombination, som vi har sat sammen med en tur til Tyskland. Vi kommer også rigeligt ud at rejse det næste halve år, fortæller Søren Pedersen med henvisning til, at Randers FC som minimum skal besøge fire europæiske udebaner som pokalvindere.

Sommerens træningskampe for Randers FC

Lørdag 26. juni:

12.00 AC Horsens - Randers FC

Fredag 2. juli:

Holstein Kiel - Randers FC (ukendt tidspunkt)

Lørdag 3. juli:

VfB Lübeck - Randers FC (ukendt tidspunkt)

Lørdag 10. juli:

12.00 Viborg FF - Randers FC

Turen til nabolandet mod syd, der sidste sommer gik til Hamborg, falder fra 30. juni til 3. juli, hvor randrusianerne skal teste formen mod Holstein Kiel fra den næstbedste tyske række og VfB Lübeck, der er nedrykkere fra den tredjebedste række.

- Det er noget andet end en decideret træningslejr, men det giver lige nogle aftener sammen i gruppen, hvor det stadig er fokuseret omkring fodbolden, lyder det fra Randers FC-chefen, der afviser, at fravalget af en træningslejr har økonomiske hensigter.

Annonce

Velfungerende gruppe

Det planlagte program bunder i en sportslig vurdering, hvor det sociale aspekt har været nedtonet som en naturlig del af omstændighederne på Viborgvej.

Trænerteamet fortsætter, og der er ingen udsigt til masseudskiftning i spillertruppen, der øger behovet for sociale aktiviteter.

- Vi har en gruppe, som fungerer godt sammen, og derfor er det sociale ikke vores største behov lige nu. Som det ser ud nu, er der kun Nicolai Brock-Madsen og Simon Tibbling, der skal ind i gruppen, og det får de også mulighed for, siger Søren Pedersen.

Randers FC har købt de to nyslåede Randers FC-spillere fri, så de kan indlede på Viborgvej fra første træningsdag.

Allerede 26. juni kan de komme i aktion, når sommerens første træningskamp er på programmet på udebane mod Horsens.

Efter turen til Kiel venter Superligaoprykkerne fra Viborg 10. juli, som den sidste test inden premieren weekenden efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Randers FC sender Høgh videre med blandede følelser: Sportsdirektør har flere typer i spil som potentiel erstatning

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Annonce