Annonce
Randers

Fire unge randrusianere mødte ikke op til session - så blev de anholdt

Møder du ikke op til session, får du først en bøde. Så en bøde mere. Og så bliver du anholdt. Arkivfoto: Colourbox

Randers: Tidligt tirsdag morgen bankede betjente fra Østjyllands Politi på døren på flere adresser i Randers. De var kommet for at anholde unge mænd, som ikke var mødt op til session.

Ifølge politiet førte aktionen til anholdelse af fire unge mænd på 19 og 20 år, og de blev alle efterfølgende kørt til Aalborg, hvor de med det samme blev fremstillet til session.

- Vi har værnepligt i Danmark, og vi har i politiet en forpligtelse til at sikre, at folk ikke bare bliver væk fra session. Så sørg nu for at tjekke din e-Boks og møde op til session, så du slipper for, at politiet henter dig. Det kan ikke betale sig at blive væk, siger Frank Hovgesen, der er politikommissær hos Østjyllands Politi.

Inden du bliver efterlyst og anholdt til session, får du to bøder. Først får du en bøde på 1000 kroner sammen med endnu en indkaldelse til session. Bliver du stadig væk, får du en bøde på 2000 kroner, inden politiet til sidst kommer på besøg for at anholde dig. Indkaldelserne får du i din e-Boks, og derfor er det vigtigt, at du holder øje med den, hvis du har alderen til at blive indkaldt til session, og du gerne vil undgå en anholdelse.

Østjyllands Politi oplyser, at der lige nu er ved at blive planlagt endnu en aktion mod unge, der ikke er mødt op til session.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce