Annonce
Navne

Firmaets mand tager udfordring i Viborg op

Morten Illum Skaarup er tiltrådt en ny lederstilling i Danske Bank i Viborg. Arkivfoto: Frank Pedersen
Filialdirektør Morten Illum Skaarup skifter fra Danske Bank i Randers.

Når filialdirektør Morten Illum Skaarup, 39 år, fremover skal lede Danske Bank i Viborg og dermed har forladt banken på Østervold i Randers, er det, fordi han som firmaets mand - hans eget udtryk - accepterer at tage en udfordring i Viborg op, som han finder spændende og mener matcher hans kompetencer.

- Jeg elsker den bank, så jeg kunne ikke sige nej, forklarer Morten Illum Skaarup, som ikke lægger skjul på, at beslutningen om at forlade Randers efter ret præcis fire år har været svær:

- Jeg kniber mig selv i armen ved at tænke på den bank, vi har fået skabt i Randers - med åbenhed og ærlighed. Jeg er både glad for og lidt stolt over at kunne aflevere den afdeling videre, siger Morten Illum Skaarup med en understregning af, at de gode resultater er skabt i et samarbejde med bankens personale.

I Randers er det indtil videre Michell Vestergaard Nielsen, der varetager filialdirektørens opgaver. Stillingen er opslået internt i Danske Bank.

Annonce

Tæt på byens liv

Morten Illum Skaarup er som bekendt formand for Randers Cityforening, og den post beholder han indtil generalforsamlingen, fordi han selv i høj grad har været involveret i de aktuelle planer om strukturændringer.

Netop denne formandspost er et af flere beviser på, at Morten Illum Skaarup er blevet vel modtaget i Randers.

Selv siger han:

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle blive så glad for Randers, blive så meget involveret i byens liv og blive så godt taget imod.

Ved sin tiltræden for fire år siden gav Morten Illum Skaarup udtryk for den målsætning, at man i banken skulle blive bedre og bedre dag for dag, og allerede dengang føjede han til:

- Randers er min by - jeg vil Randers!

Bliver boende

Morten Illum Skaarups baggrund er, at han som opvokset i Humlum ved Struer efter en hhx-eksamen fra Struer Erhvervsskole blev elev i Danske Banks afdeling på Trøjborg i Aarhus i årene 2002-2004. Efter ansættelse i bankens Marselisborg-afdeling kom han til Danske Banks universitetsafdeling på Stjernepladsen, først som rådgiver, siden som souschef, og han sluttede i 2015 som leder af afdelingen.

Sideløbende har Morten Illum Skaarup gennemført en akademiuddannelse i finansiel rådgivning og en diplomuddannelse i ledelse.

Privatbopælen er - og forbliver - Gjern, sådan cirka midtvejs mellem bedsteforældrene i Nr. Aaby og Humlum. Hustruen, Mette Illum Skaarup, arbejder i HR-afdelingen i jobrådgivningsfirmaet AS3 i Hasselager. Der er to børn i huset, Lærke på 10 og Nikolaj på 8 år.

Tidligere spillede Morten Illum Skaarup fodbold og nåede at komme på Viby IFs hold i danmarksserien. Nu holdes formen ved lige ved løb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce