Annonce
Randers

Fitness, biograf og café: Vilde faciliteter på vej til studerende

Det er med åbningen af Toolboxen, at Tradium kan stille helt nye faciliteter til rådighed med sportshal, fitness, biograf, computerrum, cafe og værksteder med sidste nye teknologi.

Annonce

Randers: Toolboxen er den tidligere tømrerskole, der netop er flyttet i nye lokaler på Blommevej.

- Indretningen af Toolboxen er nu faldet helt på plads, og det er blandt andet efter ideer fra eleverne, at vi har taget højde for at indrette de perfekte rammer til e-sport, forklarer Andreas Bastian Dalsaa, der er underviser på Tradiums tekniske gymnasium og er certificeret e-sports instruktør. Toolboxen kommer til at rumme lokaler med computere, fitnessrum, sportshal, biograf med storskærm og cafe, så alle de faciliteter, et professionelt e-sport miljø kræver, er til stede. Med sportshallen og biografen bliver det muligt at lave turneringer med op til 400 spillere.

- Vi har allerede gode erfaringer med at arrangere LAN-partyer, hvor vi med eleverne fra HTX ofte har samlet mere end 100 deltagere. Derudover bliver muligheden for den fysiske træning helt afgørende, og den kommer også til at fylde meget, da den fysiske form øger både yde- og reaktionsevnen. Derfor handler undervisningen også om kost, mentaltræning og motion. Og så er der selve computergrejet, som vi stiller til rådighed og sørger for er klar til at træne på. Tastatur og headset kan eleverne selv tage med, hvis de vil, da her ofte er meget individuelle favoritter.

Elever, der kommer langvejs fra, kan bo på Tradiums Talent College, der står færdigt til august 2018 med 120 sengepladser. En del folkeskoler og efterskoler her i området tilbyder også e-sport, og fra det kommende skoleår kan eleverne herfra fortsætte deres hobby på højt niveau og kombinere den med deres ungdomsuddannelse.

Toolboxen kommer til at summe af liv og ny teknologi. Der bliver også indrettet Fab-Lab, som er værksteder med sidste nye teknologi inden for for eksempel 3D-printere, vitual reality og meget mere. Tradium ønsker med byggeriet at give de unge et attraktivt studieliv. Samtidig kan erhvervslivet forvente nogle unge med en stor viden om computere og ny teknologi.

Tradium E-sport Akademi


  • Fra august 2018 kan alle elever på Tradium træne e-sport.
  • Træningen kombineres med fysisk træning.
  • Der bliver træning i Counter Strike (CS), League of Legends (LoL) og Overwatch.
  • Eleverne er garanteret at komme på et hold.
  • Tradium stiller computere til rådighed.
Indretning af Toolboxen er nu helt på plads, og den kommer til at indeholde alle de faciliteter, et professionelt e-sport miljø kræver. Med sportshallen og biografen bliver det muligt at lave turneringer med op til 400 spillere. Computer-grafik
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce