Annonce
Randers

Fitness-brugere vil gerne spritte af

De 24 minutters træning hos Loop Fitness i Randers tager nu 32 minutter. Afspritning hører nu med til dagligdagen i fitness-centeret. Arkivfoto
Annonce

RANDERS: Sprit og klud er blevet en fast del af træningen hos Loop Fitness, som har justeret konceptet for at skabe et trygt træningsmiljø. Med syv nye centre vil landets næststørste fitnesskæde tilbyde corona-sikker cirkeltræning til endnu flere danskere henover de kommende måneder.

- Jeg vil næsten vove den påstand, at det er mere sikkert at gå herned og træne, end det er at gå ned og handle i forretningerne i byen. Her bliver der virkelig sprittet af, og man spritter selv af. Folk er rigtig gode til at indordne sig under de restriktioner, der er, siger Asbjørn Nielsen.

Han er et af de mange Loop-medlemmer, som har genoptaget træningen, siden fitnessbranchen i starten af juni igen kunne slå dørene op efter tre måneders nedlukning. Hos Loop Fitness er den største forandring, at det ikke længere tager 24 minutter at gennemføre de obligatoriske to runder i cirklen af træningsstationer, men 32 minutter. Den ekstra afspritning mellem maskiner tager den tid, det tager.

- Jeg tror, at egen afspritning er kommet for at blive. Og det er jo blot en lille vane, vi skal lave om på i forhold til træningen, siger Loop-medlem Sabina Bach Elgaard.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce