Annonce
Østjylland

Fjerde dag i stor voldssag: - Jeg var aldrig i tvivl om, at de gik efter mit foster

Der falder dom over de otte tiltalte 1. oktober ved Retten i Aarhus. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Den sidste afhøring i stor voldssag bød blandt andet på afhøringen af den 21-årige kvinde, der blev overfaldet af fire unge kvinder i maj.

AARHUS: Den usædvanlige og meget omfattende sag, hvor otte mennesker er tiltalt for at have planlagt og udført et overfald på en 21-årig gravid kvinde ved Skjoldhøjkollegiet, nærmer sig sin afslutning. Mandag formiddag bød på sidste afhøring i sagen, da den 21-årige selv satte sig i vidneskranken.

Her fortalte hun i store træk mange af de ting, som allerede er kommet frem på de tidligere retsmøder, nemlig at hun var blevet gravid med den 26-årige mand, som er mistænkt for at have taget initiativ til overfaldet. Han ville have hende til at få en abort, hvilket hun nægtede, og efterfølgende blev hun overfaldet i skovområdet af de fire kvinder, der i sagen er blevet omtalt som 'tæskeholdet.' Hendes beskrivelse af selve overfaldet er meget lig det, de andre kvinder har beskrevet: Hun var taget på tur med sine to veninder - de to, der af anklageren bliver kaldt 'lokkeduerne' - og undervejs på den tur ankommer 'tæskeholdet' og overfalder hende med peberspray, slag og spark. Og selvom hun af gode grunde ikke vidste, at overfaldet ville finde sted, var hun ikke i tvivl om, hvad der var formålet med det.

- Jeg var aldrig i tvivl om, at de gik efter mit foster, sagde hun blandt andet og fortalte, at kvinderne havde gjort det meget klart, at hun skulle holde sig fra den 26-årige mand.

- Hvis du fucker med andre igen, kommer vi efter dig. Vi ved, hvor du er fra og ved, hvor du bor, skulle de ifølge kvinden havde sagt.

Annonce

'Han har ikke fortjent at blive far til mit barn'

Efter den 21-åriges afhøring blev sagens forhold dokumenteret. Her fremlagde anklager Jakob Beyer blandt andet rapporter fra afhøringer, undersøgelser af telefoner og ikke mindst skadestuens undersøgelse af den 21-årige kvinde. Den undersøgelse viste en lang række skader i form af et blåt øje, kradsemærker på halsen og en stor mængde blodunderløbne mærker i hendes ansigt og på kroppen. Den viste dog også, at fosteret var uskadt, men på trods af det havde den 21-årige valgt at få en abort.

- Det gik op for mig, at han (den 26-årige, red.) ikke fortjente at være far til mit barn, som hun sagde.

Samtidig blev der redegjort for de tiltaltes personlige forhold, hvor det blandt andet kom frem at kun én af dem er tidligere straffet.

Dagen sluttede med anklagerens og den ene forsvarers procedure. De resterende forsvarere kommer med deres procedurer tirsdag, og derfor samler vi op på dem her i avisen onsdag. Der falder dom i sagen 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce