Annonce
Randers

Fjordløbet i Randers er klar til en ny omgang

Også i år er der fire ruter at vælge imellem, 20, 35, 58 og 107 km. Pressebillede

Randers: Astral Biking Fjordløbet køres i år søndag 11. august. Sidste år rykkede løbet helt ind til centrum med start og mål på Jens Otto Krags Plads for at kunne blive en endnu mere integreret del af Randers Ugen.

Den flytning betegner løbets arrangører som en succes, så også i år samles de mange deltagere i Astral Biking Fjordløbet på Jens Otto Krags Plads. Den centrale placering betyder også, at deltagerne nemmere kan kombinere deres deltagelse i løbet med de øvrige festugeaktiviteter, der afvikles samme dag.

Astral Biking Fjordløbet har været en fast del af Randers Ugen siden starten i 1977, og løbet er en folkefest på to hjul. Arrangørerne Randers Cykleklub af 1910 og Randers Cykelmotion ser igen i år frem til løbet med forventningens glæde, for der hersker en helt speciel stemning, både når de mange cyklister sendes af sted, og når de igen ankommer efter nogle herlige timer i sadlen.

Også i år er der fire ruter at vælge imellem, 20, 35, 58 og 107 km, så der er noget at vælge imellem for både cykelmotionisten, der ønsker en lang tur på 107 km i forholdsvist højt tempo, og i den anden ende af skalaen kan de helt yngste benytte 20 km ruten til at få lidt motion sammen med forældre og bedsteforældre.

35 km ruten er fortsat den distance, langt de fleste deltagere foretrækker, og her mærker arrangørerne virkelig, at Astral Biking Fjordløbet er en folkefest og tradition for Randers borgerne, hvor sammenhold og socialt samvær er i højsædet.

Randers’ borgmester Torben Hansen er årets starter, og han har planer om selv at hoppe på cyklen, når han har skudt startpistolen af.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Ikke for sarte sjæle: Dramatiske uger venter Vivild, Vorup og Helsted

Annonce