Annonce
Randers HK

Fløjduo har skrevet under med Randers HK: - Det er et fedt sted at være

Mathilde Orkild. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Signe Schaar og Mathilde Orkild har skrevet under på nye kontrakter.

Randers: Randers HK har fået papir på fløjduoen Signe Schaar og Mathilde Orkild frem til henholdsvis 2021 og 2022. Det meddeler den kronjyske ligaklub søndag morgen.

For Mathilde Orkild er den nye kontrakt kulminationen på to sæsoner, hvor hun har udviklet sig med raketfart og slået Line Mai af som førstevalg på højrefløj i Randers HK.

- Mathilde har kæmpet sig til en fast rolle på holdet, og hun har vist, at hun kan dække backen i forsvaret. Vigtigst af alt er dog, at Mathilde kommer med alt, hvad hun har, hver eneste gang, siger cheftræner Niels Agesen i pressemeddelelse.

Annonce
Signe Schaar. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Trives på holdet

Mathilde Orkild er fra Hjallerup, men skiftede allerede til Randers HK som ungdomsspiller.

Hun har ikke været i tvivl om, at det er det rigtige valg at blive i Randers HK.

- Jeg er i en positiv udvikling, og det skyldes i høj grad det gode træningsmiljø på og omkring holdet og den tillid, som Niels Agesen har vist mig, siger hun.

- Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i en klub, hvor sammenhold og samarbejde vægtes højt, mens der også er fokus på og plads til den enkelte spiller. Jeg trives virkelig godt på holdet, hvilket gjorde valget om at fortsætte i Randers HK endnu nemmere.

Styrket af modgang

Signe Schaar har trods sine blot 18 år allerede været en del af ligaholdet i et par år. Det har budt på både op- og nedture, som Signe Schaar ifølge cheftræner Niels Agesen er kommet godt igennem.

- Det er disse egenskaber, vi søger, og når Signe så samtidig rammer scoringsprocenter på niveau med de etablerede fløjspillere, så var vi ikke i tvivl om, at vi skulle forlænge samarbejdet, siger Niels Agesen.

Selv glæder Signe Schaar sig over at have indgået en aftale for den kommende sæson.

- Jeg kan rigtig godt lide være i Randers HK. Det er et fedt sted at være. Miljøet er godt og træningerne er gode. Jeg er glad for den tillid, som Niels Agesen har vist mig. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle være i Randers HK næste sæson, siger hun.

- Jeg ser frem til at udvikle mig endnu mere både på og uden for banen. Samtidig glæder jeg mig til, at vi næste år kan løfte Randers HK og spille spændende håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce