Annonce
Østjylland

Flere bilister fik bøde til fodboldkamp - og ølkastende fan nægtede at forlade stadion

Arkivfoto: Michael Bager
Østjyllands Politi var flere gange i aktion ved søndagens Superliga-kamp mellem AGF og Silkeborg.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politis færdselsafdeling var søndag kørt til Stadion Allé for at holde øje med bilisterne, der skulle til fodboldkamp mellem AGF og Silkeborg.

Politiet har tidligere konstateret, at rigtig mange bilister ser stort på de færdselsanvisninger, der er omkring stadion og i stedet kører imod ensretningen. Derfor stod man klar med bødeblokken søndag, hvor det igen viste sig, at flere bilister ikke kunne finde ud af at køre i den rigtige retning.

I alt blev 11 bilister og to knallerter sigtet for at køre imod ensretningen.

Annonce

Nægtede at forlade stadion

Derudover blev en 25-årig mand fra Aarhus to gange sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Under kampen havde manden kastet et ølkrus fra sig og ramt flere personer. En vagt bad ham forlade stadion, men det nægtede han, og han truede derefter den ene vagt og var meget aggressiv, hvorefter vagterne trak sig og tilkaldte assistance. Mandens signalement blev rundkastet til de øvrige vagter, og kort efter blev han tilbageholdt af flere vagter, indtil politiet kom frem.

Manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev bedt om at forholde sig roligt. Da der var blevet skabt ro på situationen, fik den 25-årige lov til at gå med besked om at forlade stedet i god ro og orden.

Dette nægtede han dog gentagne gange, og han endte derfor med at få endnu en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev denne gang anholdt og kørt med på politigården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce