Annonce
Randers

Flere bilister mistede herredømmet: Ung kvinde påkørte hus

Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Randers/Djursland: Det glatte føre fik flere bilister på afveje mandag aften.

En 18-årig kvindelig bilist kørte galt på Akseltorv i Gjerlev ved Randers omkring klokken 19.50, da hun på grund af det glatte føre mistede herredømmet i et sving og påkørte et hus. Den 18-årige kørte i første omgang fra stedet, men blev kort efter fundet på en adresse tæt ved. Kvinden blev sigtet for ikke at overholde sine forpligtelser ved færdselsuheldet.

Godt en time senere skete ligeledes et færdselsuheld på Grenåvej i Randers, da en 20-årig kvindelig bilist i østlig retning mistede herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet. Ingen kom dog til skade ved uheldet.

Mandag formiddag måtte en 18-årig mandlig bilist en tur på hospitalet til tjek efter et færdselsuheld på Brændtvadvej i Ørum Djurs. Han kom kørende i sydlig retning, da han af ukendte årsager kom ud i rabatten og mistede herredømmet over sin bil, kørte ned af en skrænt og ind i et træ. Den 18-årige klagede over smerter i fod, lænd og hoved, men kom ikke umiddelbart kritisk til skade.

Desuden måtte en 14-årig dreng mandag aften klokken 20.05 aflevere sin knallert til tjek på politistationen, da han blev standset på Kærvej i Grenå. Knallerten viste sig at være konstruktivt ændret, og den 14-årige havde desuden hverken knallertbevis eller forsikring på knallerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Annonce