Annonce
Østjylland

Flere end 50.000 tog det store gys i Tivoli Friheden

Børnene morede sig over Hr. Skæg og hans assistent, der skulle uddele stjerner til hotellet. Foto: Hans Petersen
Annonce

AARHUS: Regnen i efterårsferien kunne bestemt ikke holde folk væk fra at fejre Halloween i Tivoli Friheden i Aarhus.

- Vi nåede 53.043 gæster på de ni åbningsdage mod 56.083 sidste år. Kun at miste 3.050 gæster synes vi selv er et supergodt, ja uventet godt, resultat, når fire dage var seriøst udfordret af regn, mens den ingen regn overhovedet var i den tilsvarende uge sidste år, siger direktør Henrik Ragborg Olesen.

Han tilføjer, at gæsterne i stigende grad kommer senere på dagen og på den måde får den særlige oplevelse af mørket i kombination med den øgede ”uhygge” helt ind under huden. Mange børn og voksne kom dog også for at opleve Hr. Skæg på friluftsscenen om eftermiddagen.

- Vi har spurgt 353 gæster om deres oplevelse, og mest af alt har ”besøget som helhed”, ”udsmykningen” og ”stemningen” samt de udklædte artister fået topkarakterer. Det vil her sige, at over 93 procent af gæsterne var tilfredse med besøget, siger direktøren.

Næste større arrangement i Tivoli Friheden er julemarkedet, der åbner 16. november og kan opleves til og med 30. december.

Her kommer blandt andet en bodeby med 44 bode med inspiration til julegaver og mad. Desuden bliver der julekor og pop-up koncerter foran Hermans.

I øvrigt kunne weekendens gæster ikke bruge forlystelsen Hjertekig. Fredag aften opdagede tivolis teknikere et tilsyneladende ødelagt kugleleje.

- For en sikkerheds skyld holdt vi forlystelsen lukket, indtil årsagen til en mærkelig lyd er identificeret, og nu er alt materiale i sagen afleveret til leverandøren for en afklaring. Der er ikke et sikkerhedsproblem forbundet med fejlen, og nu har vi tid til at udbedre den, siger Henrik Ragborg Olesen.

Kun at "miste" 3.050 gæster synes vi selv er et supergodt resultat, når fire dage var seriøst udfordret af regn.

Direktør Henrik Ragborg Olesen

Børnene reagerede på Hr. Skægs spørgsmål. Foto: Hans Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce