Annonce
Navne

Flere modeller for menighedsråd

Steen Bundgaard er fortsat formand i Fårup Sogn. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
En del sogne har efterhånden fået fælles menighedsråd.
Annonce

Der er flere modeller for etablering af menighedsråd. Ved de seneste opstillingsmøder var der ny struktur, så flere menighedsråd blev lagt sammen. Det gjaldt for eksempel i dele af Ommersyssel Østre Pastorat, og det gjaldt i Virring-Essenbæk-Årslev-Hørning Pastorat, hvor man havde sit eget råd i Virring Sogn. Nu er er menighedsrådet for alle fire sogne.

Andre steder har man valgt at arbejde med et menighedsråd for hvert sogn, selv om der er flere. Det gælder således i det ret nydannede Purhus Pastorat, et navn, der blev fundet efter en læserkonkurrence i kirkebladet. Det består af sognene Nørbæk, Sønderbæk, Læsten og Fårup.

Nørbæk Sogn

Formand er Kirsten Frigård Nielsen, der også er sekretær. Næstformand og kasserer er Niels Rubach Jørgensen. Anna Louise Hollerup Østergaard er kirkeværge, og kontaktperson er Lene Bliksbjerg. Menigt medlem er desuden Jette Dideriksen Jensen.

Sønderbæk Sogn

Malene Norsgaard er formand med Pernille Onsild Jensen som næstformand og sekretær. Eva Brandstrup er kirkeværge og Lene Bak Hansen kasserer. Kontaktperson er Eva Gurli Thomsen.

Læsten Sogn

Her er Jytte Nielsen formand og kontaktperson med John Dybdahl Madsen som næstformand og kirkeværge Solveig Frank er kasserer, og Hanne Kahr er sekretær. Desuden er Else Søndergaard medlem af rådet.

Fårup Sogn

I Fårup Sogn for Steen Bundgaard fortsat formand med Aksel Bonne Jensen som næstformand og kirkeværge. Kim Petersen er kasserer, og Inger-Lise Møldrup er kontaktperson.

I tresognspastoratet Ulstrupbro-Vester Velling-Sdr. Vinge har man ét fælles menighedsråd. Formand er Helle Kjær Mikkelsen med Aase Leth Damgaard som næstformand. Kirkeværge og kasserer er Betty Bentsen. Kontaktperson er Arne Rasmussen, og desuden er Irene Søndergaard Rasmussen medlem af rådet.

Sognets kontaktoplysninger udmærker sig i øvrigt ved, at der bringes farvefotos af alle menighedsrådsmedlemmerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce