Annonce
Navne

Flere nye ansigter i menighedsrådene samt gamle kendinge

Marianne Høj Madsen er genvalgt som formand i Asferg Sogn. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Både genvalg og nyvalg af formænd.
Annonce

Vi fortsætter her med at bringe navne på de menighedsrådsmedlemmer, som nu er gået i gang med de kommende fire års arbejde.

Ikke alle sogne har fået hjemmesiderne ført ajour, så de navne, vi bringer her efter konstitueringerne, er hentet hjem fra telefoniske henvendelser. En del hjemmesider gengiver stadig sammensætningen af de menighedsråd, som er fratrådt.

Annonce

Spentrup Sogn

Her er Tove Kirk genvalgt som formand. Næstformand og kontaktperson er Sonja Meng. Kirkeværge er Karl Erik Giversen, Karin Andersen er kasserer og Niels Aage Petersen sekretær.

Øvrige medlemmer er Kjeld Bülow og Bente Ranegaard.

Annonce

Gassum Sogn

Her er der nyvalg af Jette Brøndum Laursen som formand. Hun afløser Mona Kjergaard, der efter flere års indsats i menighedsrådet ikke genopstillede.

Der er sket en stor udskiftning i Gassum Menighedsråd, der nu har Gitte Fruerlund Jensen som næstformand. Kirkeværge er Alva Thulstrup Molberg, og Bettina Boeris Hjelm er kasserer. Kontaktperson er Aino Skovgaard Sørensen.

Annonce

Asferg Sogn

I Asferg Sogn er Marianne Høj Madsen genvalgt som formand. Næstformand er Meta Kamp Nielsen.

Jens Roed Nielsen er kirkeværge, Jørgen Mark er kasserer, og kontaktperson er Birthe Vestergaard.

I dette ret nydannede tresognspastorat er Peter Ulvsgaard, Spentrup, kirkebogsførende sognepræst. Lige nu er tidligere provst i Randers Søndre Provsti, Hanne Hjørlund, vikar for den sygemeldte sognepræst Trine Daugaard Jepsen, Asferg.

Annonce

Vivild Sogn

I Vivild Sogn er Knud Christensen ny som formand for menighedsrådet. Næstformand er Peter de Place Ahmt.

Kirkeværge er Jørn-Egon Lundum Pedersen, og Lis Kastrup er kasserer og kontaktperson. Medlem er desuden Aksel Kristian Nielsen.

Annonce

Vejlby Sogn

I Vejlby Sogn (ved Allingåbro) er Tove Højlund fortsat som formand. Næstformand er Grethe Friberg, der tillige er sekretær og bistår den nyvalgte kontaktperson Susi Østberg i arbejdet. Henning Jensen er kirkeværge og Inge Mårtensson kasserer. Desuden er Gerda Rasmussen medlem af menighedsrådet.

Annonce

Auning Sogn

Her er Kell Andersen genvalgt som formand. Næstformand er Jens Qvist Nielsen.

Jytte Halager Gregersen er kirkeværge, Heidi Bak Pedersen kasserer, og Vibeke Meller Binnerup er sekretær. Kontaktperson er Kurt Friis, og desuden er Kirsten Møller-Hansen medlem.

Fra den kirkelige verden kan desuden nævnes, at tidligere sognepræst i Auning Ulla Pedersen efter en periode som præst i Hobro nu er vikar i sognene Virring-Essenbæk-Årslev-Hørning. Hun afløser Karen Hasling, der som tidligere omtalt har fået embede i Himmerland. Hun er privat bosat i Vesterbølle ved Aalestrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce