Annonce
Sport

Flere Randers HK-profiler blandt de coronasmittede: - Ærgerligt, at vi ikke kan afgøre kampen på fair vis

Mai Kragballe er en af de fire Randers HK-spillere, som er blevet smittet med coronavirus. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HK må undvære fire spillere til kampen mod Nykøbing Falster i weekenden på grund af corona. Tre af de smittede må betegnes som profiler, og de ærgrer sig over, at kampen skal afvikles på den måde.

Randers: Udover cheftræner Niels Agesen går fire spillere i Randers HK glip af lørdagens opgør mod Nykøbing Falster, fordi de er smittet med corona.

Det drejer sig om Julie Pontoppidan, Mai Kragballe, Mathilde Juncker og Christina Hansen. Det bekræfter alle fire spillere over for Randers Amtsavis.

Både Mai Kragballe og Mathilde Juncker har været symptomfrie gennem hele forløbet, mens Christina Hansen også har det fint igen, efter hun med sine egne ord havde det rigtig, rigtig skidt søndag.

Dermed er Julie Pontoppidan den eneste, som i øjeblikket mærker til virussen.

- Det har været meget op og ned. Jeg har haft mange forskellige symptomer: svimmelhed, kvalme, influenza, ondt i leddene, trykken for brystet og lidt ondt, når jeg trak vejret. Det begyndte for alvor tirsdag morgen, men i dag (torsdag, red.) vågnede jeg op og havde det bedre, men det er blevet lidt værre igen i løbet af dagen, siger playmakeren.

- Det er stadig surrealistisk at have corona. Jeg kender ingen, som har haft det, og når man har hørt så meget om det, er det da lidt underligt. Det er ikke særlig fedt, men det er jo ikke nogens skyld. Det er bare sådan, det er, tilføjer hun.

Ærgerlig afgørelse

Da det mandag stod klart, at coronavirussen havde ramt Randers HK, fik klubben i enighed med Nykøbing Falster udskudt kampen fra onsdag til lørdag.

Det ærgrer dog flere af spillerne, at det ikke var muligt at flytte kampen længere ud i fremtiden, så de kunne nå at blive klar.


Vi er tre spillere, som jeg regner for at være vigtige profiler for os, som er i karantæne. Det er jo superærgerligt og ikke særlig fint sportsligt i forhold til, at de selv fik rykket en kamp.

Mai Kragballe, spiller i Randers HK


- Vi er tre spillere, som jeg regner for at være vigtige profiler for os, som er i karantæne. Det er jo superærgerligt og ikke særlig fint sportsligt i forhold til, at Nykøbing selv fik rykket en kamp. De har selv stået i det, og det er det, jeg ikke rigtig kan acceptere, at de ikke kan se udover, siger Mai Kragballe, som får opbakning af Julie Pontoppidan:

- Det er ærgerligt, at vi ikke kan få afgjort kampen på fair vis, men jeg ved, at de andre piger, som er tilbage, fandme vil gøre alt for at vinde den kamp. Og der er i hvert fald mange ekstra grunde til det nu.

Julie Pontoppidan skal være symptomfri i 48 timer, før hun igen må bevæge sig ud og være en del af håndboldtræningen, mens de resterende tre håber at være klar til at deltage igen på mandag. Indtil da vil de være i selvisolation.

Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation