Annonce
Østjylland

Flere sammenstød og våbenfund: Visitationszonen bliver udvidet

Sådan ser visitationszonen ud i al sin udvidede magt og vælde. Illustration: Østjyllands Politi
På baggrund af de sidste fire ugers uroligheder og våbenfund, bliver visitationszonen i det nordvestlige Aarhus nu udvidet.
Annonce

AARHUS: Siden 18. februar har en stor del af det nordvestlige Aarhus været omfattet en visitationszone på grund af bandeopgør om hashmarkedet i byen, og nu bliver den zone udvidet yderligere. Det fortæller Østjyllands Politi.

Hvor zonen før strakte sig til Randersvej i øst og Ringgaden og Botanisk have i syd, så strækker den sig nu ind til Silkeborgvej/Nørre Allé i Midtbyen og cirka til Bethesdavej i Aarhus Nord.

Begrundelsen er simpel - banderne fortsætter deres aktiviteter, så det gør politiet også. Sådan lyder meldingen fra Klaus Arboe Rasmussen, der er chefpolitiinspektør ved Østjyllands Politi.

- Vi er tilfredse med, at vi har fået fjernet så mange våben fra gaden, men vi er også bekymrede over, at vi bliver ved med at finde våben i området - senest i weekenden hvor vi fandt en skarpladt pistol. Visitationszonen har været et vigtigt redskab for os i forhold til at slå ned på grupperingerne, og eftersom de kriminelle fortsætter konflikten mellem hinanden, så fortsætter vi også med visitationszone og vores massive indsats i området for at skabe tryghed for borgerne, siger han.

Zonen bliver nu udvidet, blandt andet på baggrund af data om, hvor våben bliver fundet og der har fundet sammenstød sted, og gælder til 16. april. Østjyllands Politi har siden starten i alt beslaglagt 22 stikvåben, 18 slagvåben, 12 peberspray, otte andre våben, tre skydevåben og fire skud -og stiksikre veste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce