Annonce
Randers

Flere smittede i det kronjyske område onsdag

Onsdag var corona-smitten i det kronjyske område steget i forhold til tirsdag. Arkivfoto : Claus Bjørn Larsen/Scanpix 2020
Annonce

Randers: Onsdag blev der registreret 1257 nye smittede med Covid-19 på landsplan, og 50 flere er blevet indlagt siden tirsdag.

Onsdagens antal af smittede med coronavirus i Randers Kommune set over de seneste syv dage var på i alt 74. Det er to flere end tirsdag.

I Norddjurs Kommune er de tilsvarende tal på 41 smittede personer, hvilket er 11 flere end tirsdag. Favrskov ligger på 25, én mere end tirsdag, mens der i Mariagerfjord var registreret 27, hvilket er syv flere end tirsdag - set over de seneste syv dage. Syddjurs havde onsdag 29 smittede.

I avisens dækningsområde ser tallene herefter ud som følger. Det første tal er incidenstallet, der bruges til at sammenligne antallet af smittede fra kommune til kommune ved at sætte antallet af smittede i forhold til 100.000 borgere. Tallet i parentes er det faktisk antal smittede personer (begge tal målt over de seneste syv dage):

Randers: 75,8 (74), Favrskov: 51,7 (25), Norddjurs: 110,8 (41), Syddjurs: 67,6 (29), Mariagerfjord: 64,7 (27).

På Regionshospitalet Randers var fem patienter onsdag indlagt med covid-19.

I alt var der onsdag i hele Region Midtjylland indlagt 41 patienter med covid-19, hvoraf de seks var indlagt på intensiv afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Sport

Forstærkning til Randers HK: Henter stregspiller hos ligarivaler

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce