Annoncørbetalt indhold

Fliser i alle former og farver!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skab det rette udtryk!

Det er ikke nogen hemmelighed, at et førstehåndsindtryk betyder rigtig meget. Det gør det blandt mennesker, men det gør det så sandelig også hvad angår huse. Derfor kan du lige så godt få styr på den indkørsel nu, så dine gæster og andre forbipasserende er klar over, at her er der styr på tingene. Dette kan vi fra Skagen Beton hjælpe dig med, idet vi tilbyder fliser i flere forskellige størrelser. Du kan naturligvis også bruge dem til andet end indkørslen, eftersom vi tilbyder et bredt sortiment af fliser. Det er kun din egen fantasi som sætter grænsen, og uagtet om det er en indkørsel, gangarealer, terrasser eller lignende, så har vi fliserne til det.

Annonce


Bredt sortiment

Hos Skagen Beton har vi rigtig mange forskellige fliser. Vi tilbyder nemlig alt fra havefliser, frilagte fliser, Circle-Line, Harlekin osv. Vi har gjort vores ypperste for at tilbyde så bredt og alsidigt et sortiment af fliser som overhovedet mulig, så vi har bedst mulige chancer for at kunne hjælpe dig i land. At finde den præcise flise som lige præcis falder i din smag, er nemlig ikke nogen nem beslutning, som man lige træffer hen over natten. Tingene skal overvejes, og der skal gerne være mulighed for at få vist diverse alternativer. Derfor har du som kunde hos Skagen Beton stor mulighed for at finde frem til den eksakte flise, som passer til dit personlige udtryk. Derudover er vores havefliser produceret af almindelig beton og søsten.


Forskellige udtryk

Hos Skagen Beton tilbyder vi blandt andet Skawlux, som har en overflade med skiferpræg, hvilket tilføjer flisen et eksklusivt og rigtig lækkert udtryk. Den rustikke flise kan naturligvis fås i flere forskellige farver. Derudover tilbyder vi også Harlekin-flisen. Her har vi at gøre med en flise, som tilføjer et enormt legende farvespil, som vil kunne tilføje noget kant til enhver indkørsel. Den bryder med det traditionelle firkantede mønster, som man er vant til at se ved diverse havefliser. Med sin helt særlige 3D-lignende effekt vil Harlekin-flisen imponere langt de fleste. Denne flise tilbyder vi selvfølgelig også i flere forskellige farver. Du kan også kombinere diverse farver, så du indkapsler dit helt eget personlige udtryk. Vi tilbyder flisen i størrelsen 50x50 samt en tykkelse på 7 cm.

Hos Skagen Beton leverer vi din ordre 1-5 hverdage efter du har bestilt, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dit projekt. Derudover kan du altid kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.