Annonce
Randers FC

Flotte mål bag Randers FC's uafgjorte test

Emil Riis scorede sit første mål i opstarten, da han bragte Randers FC foran 1-0 i testkampen mod FK Shkendija. Foto: Christian Nordholt
Randers FC spillede tirsdag eftermiddag 3-3 med nordmakedonske FK Shkendija i holdets første test i Tyrkiet.

Belek: 12-8.

Sådan lyder Randers FC's målscore i vinterens fire testkampe efter kronjydernes 3-3 resultat mod de nordmakedonske mestre fra FK Shkendija.

Det er kort sagt underholdende at se Randers FC spille fodbold i øjeblikket.

De ti russere og Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK, som var dukket op for at se randrusianernes testkamp i Tyrkiet blev da også underholdt fra start.

Emil Riis jagtede en lang bold i dybden, som var på vej ud mod hjørneflaget. Det samme gjorde Shkendijas målmand. Han var bare ikke lige så hurtig som Riis, så på mellemhånd kunne han blot stå og se til, hvordan angriberen på elegant vis løftede bolden over ham og i mål via stolpen.

Iskoldt eksekveret på en tør og sveden bane.

Jublen aftog dog hurtigt, da det kort efter var Patrik Carlgrens tur til at blive fanget.

Svenskeren kom ikke hurtigt nok ud til en stikning, så i stedet for kontakt med bolden blev det med den angribende nordmakedoners ben. Det efterfølgende straffespark blev sendt ind via stolpen til 1-1.

Annonce

Kampen i tal

Træningskamp

Randers FC - FK Shkendija 3-3 (2-1)

1-0 Emil Riis (3.)

1-1 (7., straffe)

2-1 Alhaji Kamara (28.)

3-1 Tosin Kehinde (60.)

3-2 (72.)

3-3 (78.)

Randers FC (4-4-2): Patrick Carlgren – Johnny Thomsen (64. Björn Kopplin), Simon Piesinger, Erik Marxen (75. Simon Graves), Jesper Lauridsen (75. Oliver Bundgaard) – Tosin Kehinde, André Rømer (64. Mathias Nielsen), Frederik Lauenborg, Mathias Greve (64. Mikkel Kallesøe)– Emil Riis (64. Marvin Egho), Alhaji Kamara (84. Kasper Høgh).

Mål fra fodbold-ABC

På daværende tidspunkt havde Shkendija ikke sat tre sammenhængende afleveringer sammen.

Det kunne Randers FC til gengæld, som halvlegen skred frem. Spillet blev bedre og bedre langs jorden.

Og kombinationen med Tosin Kehinde til at true i længderetningen, og Mathias Greve til at søge rummene foran forsvaret var der flere gange optræk til gode muligheder.

Udbyttet kom så efter knap en halv times spil.

En meget energisk Alhaji Kamara lagde en høj bold af til Greve, som hurtigt fandt Johnny Thomsen på kanten, hvorefter den nye mand med det samme tog et løb dybt ned mod hjørneflaget.

Det så Johnny med en perfekt timet aflevering, som Greve kunne slå tilbage i feltet med det samme, hvor Kamara dukkede op ved straffepletten og hamrede bolden i mål.

Syv sekunders fremragende fodbold, som taget ud af en fodbold-ABC.

Momentumskifte

Shkendija var tæt på at svare igen inden pausen efter en dårlig tæmning af Johnny Thomsen, som førte til en halvstor mulighed i feltet, men Carlgren fik pareret halvt med hovedet.

Mere havde nordmakedonerne egentlig ikke at skyde med den første time.

Randers FC sad på tingene med en god boldomgang, uden det dog kastede de helt store muligheder af sig.

Der skulle i stedet noget magi fra Tosin Kehinde til for at gøre det til 3-1.

I bedste Saba-stil tog han et træk ind i banen til sit højreben og drejede bolden helt over i det lange hjørne. Fuldstændig utagelig for målmanden.

Men det var samtidig den sidste gode aktion for Randers FC.

I kampens sidste halve time sad Shkendija på det meste. Randers halsede efter og kom aldrig tæt nok på modstanderne.

Det førte først til en reducering, da nordmakedonerne var først over en retur fra Carlgren, og kort efter kom udligningen på et direkte frispark til kampens slutresultat, 3-3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce