Annonce
Sport

Flyvende trods corona: Det nye Randers HH runder en million og præsenterer sponsorchef

Christian Møller (th) fra den daglige ledelse i Randers HH har stået for arbejdet med at lande nye sponsorer, men nu får han hjælp af Jens Sørensen (tv.), der tiltræder 1. december. Pressefoto: Randers HH
På fem måneder har det nye Randers HH løbet penge nok ind til de første to sæsoner. På sigt håber man at kunne udfordre de bedste ungdomshold i landet.

Håndbold: Fremtiden så alt andet end lys ud for randrusiansk herrehåndbold, da Randers HH i foråret lukkede ned på grund af gammel gæld for omkring 400.000 kroner.

Men det lykkedes at stable et nyt projekt på benene, kaldet det nye Randers HH, hvor der fortsat spilles håndbold for U17- og U19-drenge.

Det lignede en sej fødsel, men den nye baby har på rekordtid vokset sig stor. Det nye Randers HH har således rundet en million kroner i indtægter, hvilket betyder, at budgettet for både indeværende og næste sæson allerede er sikret.

Annonce

Senest har det nye Randers HH præsenteret NV Randers/Vinderslev som ny hovedsponsor, og interessen fra både små og større sponsorer har generelt været overvældende, fortæller Christian Møller, der er ansvarlig for sponsornetværket.

Randers HH har indgået en hovedsponsoraftale med NV Randers/Vinderslev. Her ses Ninna og Niels Vinderslev, som begge har et stort hjerte for håndbolden, i forbindelse med præsentationen af aftalen. Pressefoto: Randers HH.

- Det er fuldstændig unikt, at vi på fem måneder, og så i en coronatid, har oplevet så stor interesse omkring vores projekt. Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os. Vi er dybt taknemmelige, siger Christian Møller.

Hvad er forklaringen?

- Der er både fra sponsorer i det tidligere Randers HH og hos nye sponsorer et stort ønske om at bakke op om talentudviklingen. Men det handler i høj grad også om netværk. Vi har allerede holdt tre netværksmøder og har planlagt yderligere tre efter jul. Det er ikke nok bare at sende en regning til sponsorerne. De skal have noget for pengene, siger Christian Møller.

Ny sponsorchef

Derfor har Randers HH lavet en aftale med Jens Sørensen, som 1. december starter som sponsor- og netværkschef.

Jens Sørensen har en baggrund i den grafiske branche og har blandt andet i ti år haft eget reklamebureau. I dag arbejder han med kommunikation og marketing på Randers Bibliotek.


Det er fuldstændig unikt, at vi på fem måneder, og så i en coronatid, har oplevet så stor interesse omkring vores projekt.

Christian Møller, Randers HH


Rent sportsligt er der dog stadig lang vej til toppen.

Både U17- og U19-holdet spiller i dette efterår i 2. division. U19-holdet ligger aktuelt på andenpladsen med fem point for fire kampe, mens U17-holdet ligger tredjesidst med tre point for fire kampe.

Annonce

Start i det små

Men med den store sponsoropbakning opererer Randers HH pludselig med et budget, som så absolut er konkurrencedygtigt inden for dansk talentudvikling.

Derfor forventer Christian Møller også, at Randers HH på sigt vil være i stand til at udfordre de bedste ungdomshold.

- Når man starter helt forfra, som vi har gjort, så tager det tid at bygge det sportslige niveau op igen. Vi starter i det små, men investerer i at have to trænere, fysioterapeut og mentaltræner omkring holdene, så jeg synes, at vi har et setup, der gør, at vi kan løfte os. Men man skal nok forvente, at det tager tre-fire år at komme op blandt de bedste, og nu har vi så indtil videre sikret sponsormidlerne til de to første år, siger Christian Møller.

Er det planen, at der skal kobles et seniorhold på projektet?

- Nej, det er ikke en del af planen. Jeg vil da ikke afvise, at det er noget, der kan blive basis for på længere sigt. Men det er ikke noget, vi arbejder med i øjeblikket, siger Christian Møller.

Bag det nye Randers HH står moderklubberne Dronningborg, Randers KFUM, Hornbæk SF og Randers Freja. Men der er nedsat en daglig ledelse, som står for at drive klubben.

- Vi har allerede 13 frivillige i organisationen, som bidrager i forskellige funktioner. Men det har også været kongstanken fra start, at der skulle en slagkraftig organisation til, hvis det her skulle blive en succes, siger Christian Møller.

Annonce
Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Akut mangel på vuggestuepladser presser kommunen til at gå med plan B: Men måske kræver det en plan C at nå i mål

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Randers FC

5 ting, der er værd at vide før OB-Randers FC: Begge hold må undvære en profil i offensiven

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Debat For abonnenter

Vi skal da forlange at få mest muligt for pengene: Skørt at køre milliarderne ind på en palle

Randers FC

Quiztid om topscorer, tilskuersnit og obskure fakta: Hvor meget ved du egentlig om Randers FC’s start på sæsonen?

Randers

Kom og smag på Danmarks bedste: Fritidsmejerister laver nougatis i gourmet-særklasse - som i de gode gamle dage

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Randers

Hungry Dane åbner i nye lokaler: Lægger hårdt ud med første udkast til sit bud på Danmarks Bedste Burger 2022

Erhverv For abonnenter

Fiskenet fra Det Indiske Ocean på lang rejse: Erhvervsfolk fra Randers vil omdanne det til kvalitets genbrugsplast på ny fabrik

Indland

Chancen for at overleve hjertestop er ens i land og by: - Danskerne er fantastisk gode til at træde til 

Annonce