Annonce
Fodbold

Fodboldoverblik: Dronningborg og Kristrup fortsætter kapløbet

Emil Kuch blev matchvinder for Dronningborg fredag aften. Arkivfoto: Martin Ries, Jakob Lerche Fotografi
Dronningborg og Kristrup synes ustoppelige i Serie 1. Begge mandskaber vandt 1-0 i weekenden og er stukket af i toppen af rækken. I Danmarksserien fik FC Djursland brudt en ellers fin udebanestime.

Randers: Forårssæsonen i Serie 1 er kun halvvejs færdigspillet, men både Dronningborg og Kristrup har allerede nu solid kurs mod en plads i Jyllandsserien.

Fredag vandt Dronningborg 1-0 på hjemmebane på en scoring af Emil Kuch efter 20 minutter, og lørdag svarede Kristrup så igen ved at besejre Vivild på udebane med de samme cifre.

Tobias Henning blev matchvinder i opgøret mod Michael Bloms drenge fra Vivild efter 44 minutter, men ifølge Kristrup-cheftræner, Lasse Mogensen, var sejren på ingen måde fortjent.

- Vi leverede en sløj omgang, og jeg kan godt forstå, hvis Vivild føler sig snydt. Første halvleg var rigtig skidt, og jeg kan ikke huske, at jeg tidligere har skældt mine spillere så meget ud med en føring i pausen. Vi blev lidt bedre efter pausen, men set over hele kampe havde Vivild bedre muligheder, end vi havde, fortæller Lasse Mogensen, der dog ikke kun kunne glæde sig lørdag eftermiddag.

Lillebror Jeppe Mogensen, der vogter målet i Kristrup, blev præsenteret for et rødt kort i kampens overtid for brok.

- Jeg synes, det var en fejldom, men sådan er det. Jeg håber, han kun får én spilledags karantæne, men det må vi se, fortæller cheftræneren.

Efter weekendens kampe har Dronningborg 18 point i toppen, men Kristrup har kun ét point færre på andenpladsen. Til gengæld er der hele syv point fra Kristrup og ned til de nærmeste forfølgere fra Kolind/Perstrup og Vivild.

Annonce

Intet hattrick

I Danmarksserien var FC Djursland på besøg i Nørresundby lørdag eftermiddag, og her fik holdet fra Djursland brudt en ellers god rytme med to sejre på udebane over Lystrup og Aarhus Fremad.

Holdet tabte 3-1 i Nordjylland, men djurslændinge fik ellers en god start, da Morten Bruun efter bare otte minutter bragte FC Djursland foran.

Hjemmeholdet fik udlignet kort før pausen, og i slutfasen fik nordjyderne hevet alle tre point.

Nederlaget betyder, at FC Djursland med fem kampe tilbage af sæsonen indtager en syvendeplads, som akkurat holder dem ude af fare for nedrykning.

I Jyllandsserien 2 skulle Helsted have spillet mod Aalborg Chang lørdag eftermiddag, men da spillere fra den nordjyske fodboldklub i den forgange weekend var involveret i en færdselsulykke mellem Hadsten og Sønder Borup, der kostede en 23-årig mand livet, blev kampen udsat.

Ifølge Helsted-træner, Kasper Christiansen, blev der afholdt begravelse lørdag, og klubberne har endnu ikke fastsat en ny dato.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce