Annonce
Fodbold

Fodboldoverblik: Dronningborg snublede i toppen

Dronningborg måtte fredag aften nøjes med 0-0 hjemme mod Kjellerup, der holder til i den tunge ende af Serie 1. Arkivfoto: Annelene Petersen
Dronningborg måtte fredag aften nøjes med 0-0 mod bundholdet Kjellerup. Vivild blev sat til vægs af et hattrick, mens både Helsted og Randers Freja sejrede i Jyllandsserien.

Randers: Dronningborg, Vivild, Randers Freja og Helsted var alle i aktion fredag aften.

Få overblikket over kampene her.

Dronningborg måtte nøjes

Efter lutter sejre på hjemmebane i foråret måtte Dronningborg fredag aften nøjes med 0-0 mod Kjellerup.

- Deres 2. divisionshold rykkede ned i tirsdags, så de kom i en noget bedre udgave, end hvad jeg tidligere har set, og resultatet var meget fair. De havde ikke rigtig nogle chancer, og det var også meget begrænset, hvad vi kom frem til, fortæller Dronningborg-træner Tonni Andersen.

Specielt efter pausen havde hjemmeholdet svært ved at sætte tingene sammen på den sidste tredjedel.

- Vi fik ikke sat tingene godt nok op, men det var også Kjellerups fortjeneste. Der manglede kvalitet og optimistiske løb, som ellers har været kendetegnende for os. Det var trods alt godt, at gutterne formåede at holde nullet, for vi har tabt den slags kampe tidligere, siger Tonni Andersen.

Med pointtabet i Dronningborg har Kristrup lørdag eftermiddag mulighed for at overtage førstepladsen. Kampen bliver spillet efter avisens deadline, men vi bringer en reportage fra kampen på Kristrup Stadion i mandagsavisen.

Hattrick nedlagde Vivild

Fredag aften var også Vivild i aktion i Serie 1.

Holdet var foran midtvejs mod Kolind/Perstrup, men efter pausen gik det helt galt for Mikael Bloms mandskab, der måtte se hjemmeholdets Martin Hansen lave et vaskeægte hattrick.

Allerede 12 minutter inde i anden halvleg havde hjemmeholdet gjort det til 2-1, og mod slutningen af kampen scorede Martin Hansen sit tredje mål fra straffepletten.

- Vi var ikke eksisterende i anden halvleg. Kolind lykkedes med deres eneste våben, som er fysik og masser af bolde i feltet, mens vi præsterede de ringeste 45 minutter i foråret, fortæller Vivild-træner Michael Blom.

Freja sejrede i lokalopgør

I Jyllandsserien 1 formåede Randers Freja at hænge på i toppen, da holdet vandt 3-2 i lokalopgøret mod Hobro på udebane.

Frejas Mathias Ibsen bragte randrusianerne foran efter et kvarter, men hjemmeholdet fik svaret igen kort før pausen.

Først mod kampens slutning fik Randers Freja hevet sejren i land. Et kvarter før slutfløjtet scorede Mathias Ibsen sit andet mål i kampen, og ti minutter senere lukkede Micki Juul reelt opgøret. Hjemmeholdet fik reduceret til slutresultatet i dommerens overtid.

Randers Freja indtager rækkens tredjeplads og kæmper stadig med om oprykning til Danmarksserien.

Tre på stribe på Quickpot

Også Helsted var i aktion fredag aften i Jyllandsserien 2, og for tredje hjemmekamp i træk gik de fra hjemmebanen på Quickpot Park med tre point efter en 3-2-sejr over Frederikshavn fra toppen af rækken.

Mathias Fransen og Magnus Ødum sørgede for, at randrusianerne var foran 2-0 til pausen, men nordjyderne fik svaret igen midtvejs i anden halvleg med to scoringer på to minutter.

Mod slutningen leverede Mathias Fransen dog endnu en scoring, og dermed holder Helsted fast i den sjove ende af tabellen, hvor der kun er fem point mellem nummer et og syv.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce