Annonce
Randers FC

Fodboldoverblik: Høgh blev skurk i bittert nederlag - U17-drenge fik point i Brøndby

Kasper Høgh brændte store chancer i nederlaget mod Lyngby i U19-ligaen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Den normalt så farlige angriber, Kasper Høgh, brændte straffespark, da Randers Freja FC uheldigt tabte i Lyngby i U19-ligaen. U17-holdet fik point i Brøndby og har nu blot tabt en af de seneste otte kampe.

Du kan læse om begge kampe her:

Annonce

U17-drenge sled sig til point

Randers Freja FC fortsatte en flot stime, der har budt på blot et enkelt nederlag i de seneste otte kampe, da holdet spillede 1-1 ude mod Brøndby i U17-ligaen.

Det randrusianske U17-hold kom endda på sejrskurs, da Victor Msabaha kort før pausen scorede på hovedstød efter hjørnespark. Men i pausen måtte anfører Mikkel Brund trække sig ud af opgøret med en skade, og anden halvleg kom til at bære præg af, at Randers Freja FC-holdet ikke var på toppen rent fysisk.

- Vi havde lidt sygdom i truppen og fik et par skader undervejs i kampen, og det ændrede momentum i anden halvleg. Vi var på pumperne rent fysisk og valgte at gå en smule mere primitivt til værks og spille med mindre risiko i vores afleveringer, siger træner Michael Ravn.

Brøndbys udligning faldt efter en dyb bold ned bag Randers Freja FC's forsvarskæde, og selv om Randers Freja FC efterfølgende var tæt på score til 2-1, da indskiftede Oliver Møller headede tæt forbi mål, var Michael Ravn alligevel glad for det ene point.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke havde mulighed for at yde vores maksimale, men når jeg ser på forudsætningerne til kampen, er jeg tilfreds med at få uafgjort. Vores målmand Jonas Langballe skilte sig ud med nogle vigtige redninger, siger Michael Ravn.

Randers Freja FC ligger nummer seks, men har en kamp i hånden i forhold til flere af de foranliggende hold. Vinder de den, går de á point med FC Midtjylland på tredjepladsen.

U17-ligaen

Brøndby IF - Randers Freja FC 1-1 (0-1)

Mål Randers Freja FC: Victor Msabaha

Bittert U19-nederlag

Det var klassikeren om, at man bliver straffet for ikke at udnytte et spilovertag til at score på chancerne, da Randers Freja FC tabte udekampen i U19-ligaen mod Lyngby med 0-1.

Med Oliver Bjerrum Jensen som det kreative omdrejningspunkt på den offensive midtbane spillede Randers Freja FC en fremragende første halvleg og kom også til fine chancer. Men bolden kom kun i mål en enkelt gang, og her blev scoringen underkendt for offside på Kasper Høgh.

Efter pausen havde Randers Freja FC fortsat styr på kampen, og chancerne blev kun større. Kasper Høgh brændte en stor chance tæt under mål i begyndelsen anden halvleg og fik også chancen fra 11 meter-pletten efter 55 minutter.

Men den normalt så farlige angriber brændte staffesparket.

11 minutter før tid gik det så galt i anden ende af banen, da en Lyngby-spiller kom fri af den randrusianske bagkæde og scorede kampens enlige mål.

- Det var et af de nederlag, som næsten ikke er til at bære. Lyngby stod langt bedre til os end OB i forrige spillerunde, fordi vi kunne dominere fysisk og skrue op for intensiteten i kampen. Samtidig boltrede Oliver Bjerrum Jensen sig kreativt med at sætte spillet op, siger træner Per Sørensen.

- På den baggrund er vi skuffede over resultatet. En sejr havde pyntet i tabellen. Men spillemæssigt er der mange ting at tage med videre, tilføjer Per Sørensen.

Randers Freja FC ligger tredjesidst i U19-ligaen og spiller næste gang 23. november hjemme mod rækkens nummer tre, FC Nordsjælland.

U19-ligaen

Lyngby - Randers Freja FC 1-0 (0-0)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Pia Olsen Dyhr brugte Randers som kulisse for klimabudskab: - Vi skal være beredte på fremtidens ekstreme vejr

Annonce