Annonce
Fodbold

Fodboldoverblik: Kristrup dækker op til topbrag med sen sejr

Opgørene mellem Dronningborg og Kristrup er en lokal klassiker. Billedet her er fra sidste sæsons møde mellem de to hold. På lørdag mødes de igen i et topopgør. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Kristrup tog den tredje hjemmesejr af tre mulige i foråret og er klar til topopgør mod Dronningborg i den kommende weekend. I Jyllandsserie 1 kom Freja tilbage på sejrssporet, mens Vorup tabte på svær udebane i Jyllandsserie 2.
Annonce

Randers: Kristrup forsøger i toppen af serie 1 at hænge på suveræne Dronningborg, der har hentet maksimumpoint i de første fem kampe.

I weekenden tog Kristrup imod Kolind/Perstrup, og det lykkes for KB-mandskabet at hente sejren hjem i de sidste minutter af opgøret.

Kasper Tolstrup bragte planmæssigt Kristrup foran efter 17 minutter, men gæsterne fik udlignet efter en halv time. Det satte grus i maskineret for hjemmeholdet, der måtte helt hen til seks minutter før tid for at få forløsningen, da Kristian Møller scorede til 2-1. Minuttet efter slog Chrstian Gjættermann sejren fast med scoringen til 3-1.

Status for Kristrup i foråret er dermed tre hjemmesejre og to uafgjorte på udebane, som betyder, at holdet ligger nummer to med fire point op til Dronningborg.

Dermed er der lagt op til et ægte topbrag, når Kristrup og Dronningborg mødes lørdag 4. maj klokken 16 på Kristrup Stadion.

I samme pulje holdt Vivild fast i status som ubesejret på hjemmebane i foråret.

På Langhøj Idrætscenter blev Casper Moltke Chrsitiansen matchvinder i opgøret mod Lemming, da han scorede kampens enlige mål syv minutter efter pausen. Resultatet betyder, at Vivild ligger nummer fire inden næste kamp, som er fredag 3. maj på udebane mod Kvik/Aalestrup.

Annonce

Freja rejste sig

Efter blot et enkelt point i de seneste to spillerunder kom Randers Freja tilbage på sejrssporet i Jyllandsserie 1, da de besejrede Gug med 2-0 på udebane.

Gug kom ellers med en sejr på hele 6-2 over Vildbjerg fra den seneste spillerunde, men det rystede ikke Freja-mandskabet, der kom foran, da Mathias Ibsen på højrekanten satte sin mand af og slog et indlæg, som ramte en Gug-spiller og endte med at blive noteret som et selvmål.

Altid farlige Rasmus Hoelgaard øgede føringen til 2-0 på en friløber, og det var nok til at sikre Randers Freja de tre point, som betyder, at holdet efter seks spillerunder ligger nummer tre med 11 point. Der er tre point op til IF Skjold Sæby og Herning Fremad, som deler førstepladsen.

Næste opgave for Randers Freja er lørdag 4. maj klokken 12 på hjemmebane mod netop IF Skjold Sæby.

Annonce

Vorup tabte ude

I Jyllandsserie 2 løb Vorup ind i forårets andet nederlag.

Holdet tabte på udebane 1-3 til Frederikshavn, som ikke har vist sig at være noget sjovt sted at spille for de lokale hold.

Tidligere på foråret tabte Helsted med 0-5 i Frederikshavn, som da også har lagt sig i spidsen for rækken.

Allerede efter tolv minutter var Vorup nede med 0-2, og Frederikshavn øgede til 3-0 med 22 minutter igen af opgøret. Fem minutter før tid fik Mads Ammitsbøll pyntet på cifrene for Vorup, der trods nederlaget fortsat ligger nummer tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce