Annonce
Fodbold

Fodboldoverblik: Kristrup fortsætter ubesejret i Serie 1

Randers Freja var foran til pausen, men endte alligevel med at tabe topkampen til Herning Fremad Skærtorsdag. Arkivfoto: Axel Schütt
Kristrup måtte nøjes med 0-0 Skærtorsdag på Hvam Stadion i topkampen mod Kvik/Aalestrup, men holdet holder på i toppen af Serie 1. Randers Freja tabte til gengæld et vigtigt skridt i toppen af Jyllandsserie 1 mod Herning Fremad.

Randers: Skærtorsdag var Kristrup på påsketur til Hvam Stadion til topkamp mod Kvik/Aalestrup i Serie 1. Et opgør, der endte uden mål.

- Vi var der ikke rigtigt i dag. Det er et hold, som jeg synes, at vi skal slå ni ud af ti gange, men der manglede tempo i spillet, vilje i nærkampe, og så formår vi heller ikke at spille os igennem til nok chancer. De gjorde det svært for os, men det var selvforskyldt. Positivt var det, at vi holder nullet i en kamp, hvor vi ikke var der, fortæller Kristrup-cheftræner Lasse Mogensen.

Kristrup har dermed otte point for to sejre og to uafgjorte i sæsonens første fire kampe og indtager puljens andenplads. Dronningborg er i front med maksimumspoint efter tre kampe, og de kan dermed slå et lille hul til de øvrige konkurrenter i toppen, hvis de formår at besejre Lemming på udebane på mandag.

Annonce

Kampene i tal

Jyllandsserie 1

Randers Freja – Herning Fremad 2-3 (2-1)

0-1 (5.)
1-1 Faris Bijedic (14.)
2-1 Anders Skaaning (23.)
2-2 (51.)
2-3 (59.)

Serie 1

Kvik/Aalestrup – Kristrup 0-0

Smed føring

Torsdag spillede også Randers Freja topkamp i Jyllandserie 1 mod Herning Fremad. Hjemme på kunstgræsset i Kronjylland endte randrusianerne med at tabe 2-3 efter at have været foran 2-1 ved pausen.

Allerede efter fem minutter var det gæsterne, der bragte sig foran, men efter et kvarter bragte Faris Bijedic balance i regnskabet, og så var det Anders Skaaning, der halvvejs inde i første halvleg stod for hjemmeholdets føringsmål.

Den føring holdt til syv minutter inde i anden halvleg, hvor midtjyderne fik udlignet, og godt ti minutter senere fik gæsterne også scoret kampens sidste mål.

Randers Freja indtager fjerdepladsen i en tæt pulje, hvor de kun har tre point op til netop Herning Fremad, der med sejren har lagt sig i spidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce