Annonce
Sport

Fodboldoverblik: Kristrup sejrede i lokalopgøret

Fodbold på græs.

Se resultater, målscorere og citater fra weekendens kampe i serie 1.

Kristrup hentede tre vitale point i bunden)

Kristrup kravlede over nedrykningsstregen, da de på eget græs slog Vivild 2-1 efter en målløs første halvleg.

- Vores indstilling var virkelig god. Der var løbevillighed, og vi var parate. Begge hold spillede fint, men jeg synes klart, at vi var bedst. Det blev lidt panisk til sidst, da de fik reduceret mod slutningen, men det holdt heldigvis, sagde Kristrups cheftræner Lasse Mogensen.

I næste weekend skal Kristrup ud et vaskeægte bundopgør på udebane mod VSK Aarhus.

- Det bliver en nøglekamp sammen med kampen efter mod Helsted. Kan vi komme med samme gejst og indstilling, så kan vi også overleve, men jeg tror, der skal mere end tre point til i de sidste fire kampe, sluttede Lasse Mogensen.

I Vivild-lejren var der ærgrelse over, at det ikke blev til point, men gæsterne anerkendte hjemmeholdets fight i kampen.

- Kristrup fightede godt. Vi trykkede på mod slutningen, men Kristrup forsvarede dybt, og det løste vi ikke, sagde Vilvilds cheftræner Dennis Holmgaard, som dermed mistede et vigtigt skridt i toppen af tabellen.

- Som oprykkere med et ungt hold var første mål at undgå nedrykning, og det klarede vi hurtigt. Det er sjovt at være med i toppen, og vi er glade for det, men det er ikke en katastrofe, hvis vi ikke rykker op, sluttede Dennis Holmgaard.

Kristrup Boldklub-Vivild IF = 2-1 (0-0)

Fodbold, serie 1

Kristrup: Thies Kjær Laursen og Martin Jensen.

Vivild: Sebastian Stær.

Annonce

Skadesplagede Helsted er uden sejr i seks kampe)

Et skadesplaget Heldsted-mandskab gik fra banen i Aarhus mod Christiansbjerg for sjette kamp i træk uden sejr. Seneste sejr var den 21. april på udebane mod Søften.

Hjemmeholdet førte 1-0 ved halvleg. Mathias Fransen havde Helsteds største chance. I en lige anden halvleg afgjorde hjemmeholdet kampen med scoringen til 2-0 - blot fem minutter før tid. I overtiden fik Mathias Fransen reduceret for Helsted til 1-2. Han modtog bolden i dybden ude i siden af feltet og sparkede den ind i det lange hjørne.

- Det var en rimelig lige kamp, hvor de var skarpest på den dårlige bane, hvor der vel kun var græs på 70 procent, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

- Anden halvleg var en rodet omgang. De fik annulleret et mål og vi fik ikke straffespark, hvor en af spillerne blev revet ned i feltet. Desuden var der flere gule kort, fortsatte Kasper Christiansen.

- Det er svært frustrerende, og det er svært at se lyset for enden af tunnellen med alle de skader. Men godt at se, at Mathias Fransen fik scoret for anden kamp i træk, sluttede Kasper Christiansen.

Lørdag får Helsted besøg af topholdet Søften. Kampen spilles klokken 13 på Quickpot Park.

Christiansbjerg - Helsted 2-1 (1-0)

Fodbold, serie 1

Helsted: Mathias Fransen.

Dronningborg fortsatte ubesejret stime)

Dronningborg kunne gå fra banen i Aarhus for sjette kamp i træk som ubesejret, da holdet vandt kampen mod TST på tre mål i de sidste tyve minutter.

Poul Panu, der normalt huserer på serie 3-holdet, kom på banen, da der manglede tyve minutter af kampen. Blot et minut senere blev han sendt afsted i dybden og sparkede bolden mellem benene på TST-keeperen til Dronningborg-føring. Panu blev dobbeltmålscorer, da han i en tilsvarende situation øgede til 2-0 få minutter senere. Magnus Søndergaard lukkede ballet, da han scorede til 3-0 efter et soloridt fra egen banehalvdel.

- Det var ikke nogen særlig god fodboldkamp. Det var meget varmt, og banen var meget hård. Vi kunne lige så godt have spillet på parkeringspladsen, sagde Dronningborg-træner Tonni Andersen.

- Endelig en sejr der kan ses i stillingen. Nu har vi flere hold under os. Og så på en dag, hvor vi har seks mand ude i forhold til sidste kamp mod Helsted, fortsatte Dronningborg-træneren.

- Folk er virkelig rykket sammen i bussen. Vi har fået stabilitet i vores defensiv og er også kommet i gang med at score mål igen. Magnus Søndergaard blev kåret som Dronningborgs bedste i omklædningsrummet efter kampen, sluttede Tonni Andersen.

Med fire kampe igen ligger Dronningborg på fjerdepladsen i serie 1. Næste kamp er på hjemmebane mod Christiansbjerg på torsdag klokken 19.

TST - Dronningborg 0-3 (0-0)

Fodbold, serie 1

Dronningborg: Poul Panu 2 og Magnus Søndergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Randers FC

Chancefattig forestilling i Randers: Sådan gik det minut for minut

Annonce