Annonce
Sport

Fodboldoverblik: Lokalt serie 1-hold lavede ti mål

Arkivfoto

Vivild var flyvende, mens både Helsted og Kristrup løb ind i nederlag i serie 1.

Serie 1)

Kristrup - Christiansbjerg IF 0-2 (0-0)

Kristrup leverede sæsonens ringeste præstation i nederlaget til Christiansbjerg, som dermed fik deres blot anden sejr.

- Det kan siges kort. Det var en elendig præstation. Der manglede gejst, løbevillighed og humør. Ja, der manglede faktisk det hele, sagde Kristrup-træner Lasse Mogensen om opgøret, som gæsterne afgjorde på to scoringer efter pausen.

- Det er første gang i sæsonen, at det brænder sammen for os, men det gjorde det så til gengæld også fuldstændig. Det var en fuldt fortjent sejr til Christiansbjerg. Den eneste, der holdt niveau, var vores målmand Jeppe Mogensen, siger Kristrup-træneren.

KB er på fjerdepladsen i rækken og spiller tirsdag på udebane mod Søften, der ligger på tredjepladsen.

Annonce

Serie 1)

Vivild - VSK Aarhus 10-0 (5-0)

Vivild: Henrik Borup 2, Stig Zacher 3, Frederik Espensen, Michael Jensen, Jimmi Hansen 2, Chris Christensen.

Vivild udraderede gæsterne fra VSK Aarhus i hjemmekampen, hvor seks spillere kom på måltavlen. Vivild ligger nummer et i serie 1.

Allerede efter elleve minutter stod det 3-0 til hjemmeholdet. Henrik Borup scorede til 1-0 efter oplæg af Stig Zacher, der fire minutter senere scorede til 2-0. Henrik Borup blev dobbelt målscorer, da han øgede til 3-0. Venstrekanten Frederik Espensen scorede til 4-0. Han trak ind i banen, og hans langskud strøg over målmanden. Ti minutter inden pausen blev det 5-0 ved Michael Jensen.

- Det gik over alt forventning. Vi var meget effektive i vores angrebsspil, hvor der var godt med fart og direkte spil, sagde Vivild-træner Dennis Holdgaard.

Klasseforskellen fortsatte i anden halvleg.

Der gik kun to minutter, inden Stig Zacher scorede sit andet mål i kampen. 6-0. Herefter gik der en halv time, inden Jimmi Hansen bragte hjemmeholdet foran med 7-0. Ni minutter før tid scorede midterforsvareren Chris Christensen til 8-0. Fire minutter før tid blev det 9-0 da Stig Zacher scorede sit tredje mål og dermed hattrick. Målfesten blev lukket to minutter før tid, da Jimmi Hansen scorede sit andet mål.

- Stor kredit til spillerne for at holde fokus i hele kampen. Selv uden en skadet Sebastian Stær trådte andre spillere i karakter. Desuden havde vi i anden halvleg mulighed for at sparre spillere, sagde en tilfreds cheftræner.

Tirsdag klokken 19 spiller Vivild på udebane mod Helsted.

Serie 1)

TST - Helsted 4-1 (2-1)

Resultatet var ikke helt retvisende, men det blev til nederlag for Helsted i udekampen mod TST.

Værterne kom foran 1-0 efter sløset opdækning ved et hjørnespark. Helsted fik udlignet til 1-1 på et selvmål. Mikkel Siewers kom godt bag forsvaret og sparkede på mål, og via målmanden gik bolden i mål til 1-1. Det blev 2-1 til værterne inden pausen.

I anden halveg fik Helsted et gult kort, hvorefter TST scorede til 3-1 og siden 4-1.

- Så gik den desværre ikke længere. Der har været for mange skader og afbud på det seneste, og det var tydeligt i kampen, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

- I pausen havde vi en fornemmelse af at kunne komme tilbage. Vi følte os bortdømt med det gule kort, og målet til 3-1 lukkede kampen. Resultatet lyver lidt. Vi spillede bedre end dem, men de var meget mere effektive og sparkede bolden i mål, når de fik chancerne.

- Vores normale førstekeeper Kian Poulsen var ikke med, så derfor måtte markspiller Nicolai Willadsen agere målmand, og det er han jo ikke vant til. Heldigvis er der spillere på vej tilbage efter skader, sagde Kasper Christiansen.

Nu venter to hjemmekampe for Helsted. Tirsdag klokken 19 er der topopgør på Quickpot Park, når Vivild kommer på besøg, og lørdag spiller Helsted klokken 13 mod VSK Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce