Annonce
Sport

Fodboldoverblik: Randers Freja tabte for første gang i 2018

Arkivfoto

Amtsavisen giver dig et overblik over weekendens lokale fodboldkampe og leverer trænernes kommentarer.

Danmarksserien

Randers Freja - AaB 0-2 (0-1)

Freja tabte for første gang i 2018, da det blev til nederlag mod gæsterne fra Aalborg. En kamp hvor hjemmeholdet specielt i anden halvleg ikke kendte sin besøgelsestid foran mål.

Gæsterne kom foran 1-0 midt i første halvleg på et hovedstød efter hjørnespark. Det var en halvleg uden de store chancer.

I anden halvleg så avisens udsendte et hjemmehold, der kom ud med et helt andet udtryk. Efter fem minutter var Nikolaj Erikslev tæt på at udligne, men hans skud strejfede stolpen og gik forbi mål.

De sidste tyve minutter dominerede Freja stort dog uden at det førte til scoringer.

Kort før tid kom kampens dramatiske højdepunkt. Efter et hjørnespark fik Freja bolden i mål. Linjedommeren havde dog flaget oppe og der blev dømt offside. På det efterfølgende angreb scorede AaB til slutresultatet 2-0.

- Vi fik ødelagt meget af deres spil i anden halvleg, hvor vi var rigtig godt med fysisk, sagde spillende Freja-træner Chris Sørensen.

- De små marginaler som var på vores side i sidste runde mod Lystrup, var der ikke i dag. Det var meget tvivlsomt, om der var offside i det øjeblik bolden blev spillet, sluttede Chris Sørensen.

Jyllandsserien

Egen UI - Vorup 6-1 (2-1)

Vorup: Dennis Hansen.

Det blev en sort lørdag for Vorup FB, der tabte udekampen på Als mod Egen UI.

Hjemmeholdet kom foran efter fem minutters spil. Vorup udlignede efter en halv time ved Dennis Hansen på oplæg af Daniel Bording Rasmussen. Lige inden pausen kom hjemmeholdet foran med 2-1.

- I pausen sad vi med en fornemmelse af, at vi kunne komme tilbage i kampen. Dog skulle vi have fokus på, at de ville spille mere afventende og på omstillinger, sagde Vorup-træner Jan Iversen.

Efter fem minutter i anden halvleg blev det 3-1 til hjemmeholdet. Herefter måtte Vorup-keeperen lade sig udskifte med en markspiller på grund af en skade. Hjemmeholdet scorede yderligere tre gange i det sidste kvarter af kampen.

- Vi er godt klar over, at slutproduktet ikke var godt nok. Efter målet til 1-3 besluttede vi at satse for at komme tilbage og skabe spænding til vores fordel. Den plan lykkedes desværre ikke. Vi tog nogle beslutninger, der ikke faldt ud til vores fordel, fortsatte Jan Iversen.

- Vi har et rigtig godt hold og jeg er overbevist om at se en trodsreaktion fra spillerne i næste kamp. Jonas Mogensen på den centrale midtbane og Kian Christensen i forsvaret spillede begge en rigtig god kamp. De tog ekstraordinært ansvar, sluttede Jan Iversen.'

Serie 1

Helsted - Christiansbjerg 2-1 (2-0)

Helsted: Magnus Ødum og Mikkel Siewers.

Helsted fik sæsonens anden sejr i træk, da gæsterne fra Christiansbjerg blev besejret på Quickpot Park.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 allerede efter to minutter. Mathias Fransen drev bolden frem på kanten og afleverede til Magnus Ødum, der curlede bolden op i målhjørnet.

Efter en halv times spil var Magnus Ødum i oplæggerens rolle med afleveringen til Mikkel Siewers, der chippede bolden over keeperen til 2-0.

Anden halvleg bød på en reducering af gæsterne ti minutter før tid.

- Første halvleg var rigtig god. De har vel kun én chance, mens vi skaber et par muligheder, udover dem vi scorer på. Vi stod rigtig godt på banen, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

- Vi har bygget på siden nederlaget i første runde mod VSK. Indstillingen har været rigtig god. Magnus Ødum har været rigtig stærk i sæsonens tre første kampe. Han har næsten været involveret i alle vores mål. Herudover var det en stærk holdindsats, sluttede Kasper Christiansen.

Serie 1

Vivild - Kristrup 3-1 (2-1)

Vivild: Stig Zacher 2, Emil Kastbjerg Tolbod.

Kristrup: Richard Berthelsen.

Stig Zacher blev dobbelt målscorer for tredje kamp i træk, da Vivild trak det længste strå i kampen mod Kristrup.

Richard Berthelsen sparkede gæsterne foran 1-0 efter 25 minutter.

Men tre minutter inden pausen fik hjemmeholdet udlignet på et straffespark, som Stig Zacher scorede på. Hjemmeholdet fik scoret endnu engang inden pausen, da Stig Zacher scorede sit sjette sæsonmål på hovedstød til 2-1 efter et oplæg fra Niklas Mathiesen. Seks minutter før tid lukkede indskiftede Emil Kastbjerg Tolbod kampen med scoringen til 3-1.

- Det var vores første kamp på græs, og banen er bestemt ikke tiptop. Det bekom Kristrup bedst og de var meget tæt på at komme foran 2-0, hvis ikke vores keeper havde reddet. Vi skulle lige finde os til rette i kampen, sagde Vivild-træner Dennis Holdgaard.

- I pausen snakkede vi om at investere mere i duellerne i anden halvleg. Her havde vi det meste af spillet og fik en del chancer, men så længe kampen ikke var lukket, var den farlig, afsluttende fra Dennis Holdgaard. Hos gæsterne var der størst tilfredshed med første halvleg.

- Vi var rigtig godt med i første halvleg og havde en kæmpe mulighed for at komme på 2-0. Desværre fik de et torskedumt straffespark, og vi så ikke gode ud ved 1-2 målet. I anden halvleg skabte vi for lidt til at få point, så det var fortjent nok, at de vandt, sagde Kristrup-træner Lasse Mogensen.

- Vores reservekeeper Kasper Solberg stod en rigtig god kamp ligesom anfører Michael Kristiansen ydede en solid indsats på den centrale midtbane, sluttede Lasse Mogensen.

Serie 1

Dronningborg - TST 6-1 (1-1)

Dronningborg: Emil Kuch 3, Oliver Holst, Jonathan Fejborg, Steffen Rothausen.

Dronningborg fik sæsonens første sejr, da alt gik op i en højere enhed i den sidste halve time af hjemmekampen mod TST fra Aarhus. Hattrick af Emil Kuch.

Hjemmeholdet kom foran efter en halv time, da Steffen Rothausen stod assist til Emil Kuch, der kunne bringe Dronningborg foran.

Lige inden pausen fik gæsterne udlignet på en kludret selvmål.

- Den udligning var en kold spand vand i hovedet, og vi forsøgte at få den gode stemning tilbage i løbet af pausen, sagde Dronningborg-træner Tonni Andersen.

Efter en time kom hjemmeholdet foran 2-1. Jeppe Bauer lagde bolden ind i hovedet på Oliver Holst, der headede bolden forbi TST-keeperen.

Og blot fem minutter senere blev det 3-1 ved Jonathan Fejborg, der netop var kommet på banen.

Emil Kuch scorede til 4-1 og 5-1 inden Steffen Rothausen, der også scorede i sidste uge mod Helsted, lukkede målfesten til 6-1.

- Vi arbejdede os rigtig godt ind i kampen og var meget trygge ved den måde, vi angreb tingene på. Nogen gange handler det altså om bare at hugge bolden op i bagrummet og så tage den derfra, sagde Tonni Andersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Reportage fra overlevelsesdrama: Håbet lever stadig i Helsted

Annonce