Annonce
Randers FC

Fodboldoverblik: Steendahl-hattrick i storsejr - bittert nederlag til U17-drenge

U19-holdet kunne rejse fra Køge med en storsejr på 5-1. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Det blev en blandet weekend for ungdomsholdene i Randers Freja FC. Jyllandsserieholdet løb ind i et stort nederlag.
Annonce

Randers: U19-drengene kunne juble over en storsejr, mens U17-holdet led et bittert nederlag i de sidste minutter.

Det blev status i weekendens kampe for ungdomsholdene i Randers Freja FC.

Efter en kriseperiode ser U19-drengene ud til at have fået snuden tilbage i vindersporet i U19-divisionen, hvor de tog den anden sejr i tre kampe.

På udebane blev HB Køge besejret 5-1 efter en kamp, hvor Randers Freja FC lavede alle fem mål inden for den første time, inden hjemmeholdet fik pyntet lidt med en scoring efter 79 minutter.

Jesper Steendahl lavede hattrick for Randers Freja FC, mens Kasper Høgh og Jonas Graversen stod for de to øvrige scoringer.

Med sejren ligger holdet nummer fire i U19-divisionen.

Annonce

Bittert nederlag

I U17-ligaen lignede det også en sejr til Randers Freja FC, da indskiftede Frederik Brandt Jørgensen efter 48 minutter bragte holdet foran i Lyngby.

Men det lykkes hjemmeholdet at vende slaget med to scoringer - den sidste sat ind efter 87 minutter.

- Det var et bittert nederlag. Langt hen ad vejen var det en positiv indsats, hvor vi var langt bedre på bolden, end vi har været i de foregående kampe. Vi fik sat nogle fine ting sammen og kunne efter vores føringsmål godt være kommet yderligere foran, siger træner Michael Ravn.

- Men i stedet får de udlignet, og så hænger vi lidt efter fysisk i slutfasen. Men vi fighter med alt, hvad vi har, og så får de alligevel scoret til sidst med et skud fra 20 meter. Det var ærgerligt, for det var på mange parametre en opløftende indsats, tilføjer U17-træneren.

Med nederlaget, der var det tredje på stribe, ligger Randers Freja FC næstsidst i U17-ligaen.

Annonce

Øretæve til JS-holdet

I Jyllandsserie 1 løb Randers Freja ind i en gevaldig øretæve på hjemmebane mod IF Skjold Sæby.

Topholdet vandt med 5-1 i en kamp, hvor de scorede fem mål inden for de første 47 minutter, inden Freja fik reduceret et kvarter før tid ved Faris Bijedic.

Freja var ramt af et par afbud og havde blandt andre sportsdirektør i Randers FC, 40-årige Søren Pedersen, med på bænken. Men afbuddene ville spillende træner Chris Sørensen ikke bruge som undskyldning for nederlaget.

- Vi var overmatchet på alle parametre i første halvleg. De var bedre end os over hele linjen, lød det fra Chris Sørensen.

Med nederlaget ligger Randers Freja nummer fire i rækken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce