Annonce
Sport

Fodboldoverblik: Vivild missede oprykning - Helsted reddede sig

Sådan gik det i sæsonens sidste kampe i jyllandsserien og serie 1.

Trænerduo stopper i Vorup til nytår

Vorup lukkede sæsonen med to nederlag til Lyseng, som dermed vinder af puljen.

Den første kamp i tirsdags i Lyseng endte 2-0 til hjemmeholdet, som også vandt lørdagens opgør på Ulvehøj med 3-1. Begge kampe bar præg af, at Vorup allerede havde sikret sig en ny sæson i rækken.

- På sin vis er det fremragende, at vi allerede to kampe før sæsonafslutningen havde sikret os i en meget stærk pulje, hvor Koldings divisionsreserver rykker ud. Men det har desværre også smittet af på præstationerne i de sidste to kampe, som ikke har været ret gode, siger træner Jan Iversen.

- I lørdagens kamp spillede vi en forfærdelig første halvleg og var fortjent bagud med 0-2. I pausen laver vi lidt om i opstillingen og får Christian Gjættermand ned i det centrale forsvar sammen med Kian Christensen, og de var begge outstanding. Vi får også reduceret til 1-2 ved Kian Christensen efter hjørnespark, men så scorer de i undertal på en lang fremlægning til 1-3, og det må selvfølgelig ikke ske. Lyseng vandt fortjent, men det er stadig et hold, jeg mener, vi skal slå, siger Jan Iversen.

Sammen med brormand Mads Iversen står han også i spidsen for holdet i efteråret, men begge stopper til nytår, når kontrakterne udløber.

- Der er ingen dramatik i det. Vi har trænet holdet i to et halvt år, og begge parter er blevet enige om ikke at forlænge kontrakterne. Men vi træner holdet i efteråret, siger Jan Iversen.

Jyllandsserien

Vorup - IF Lyseng 1-3 (0-2)

Mål Vorup: Kian Christensen.

KB-remis mod topholdet

Kristrup kunne med en sejr på 5-0 have skubbet Søften væk fra førstepladsen og sikret sig oprykning. Men det var KB-mandskabet aldrig i nærheden af.

Tværtimod var det hjemmeholdets målmand, Jeppe Mogensen, der med flere store redninger forhindrede gæsterne i at løbe med sejren.

- Han var banens klart bedste spiller, og hvis vi skal være ærlige, var vi ikke i nærheden af at vinde. Vi spiller egentlig en udmærket kamp, men Søften var tættere på at vinde, end vi var, siger Kristrup-træner Lasse Mogensen.

Med det uafgjorte resultat slutter Kristrup på fjerdepladsen i serie 1.

- Jeg er tilfreds med vores forår. Bare dét, at vi havde en oprykning at spille for i sidste runde, selv om det var i de yderste teorier, er positivt. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til den kommende sæson, siger Lasse Mogensen.

Serie 1

Kristrup - Søften 0-0

Vivild missede oprykning

En sejr havde sikret Vivild oprykning fra serie 1, men i stedet blev det Helsted, som tog de tre point, der frelste dem fra nedrykning til serie 2.

- Set i bakspejlet er vi trætte af, at vi ikke får hevet de tre point hjem, når vi nu fik hjælp af Kristrup, der tog point fra Søften. Men vi må også erkende, at vi ikke har været så godt kørende i anden halvdel af foråret. I de seneste kampe har vi været slemme til at lukke mål ind, og i den anden ende af banen har det været stolpe ud, siger Vivild-træner Dennis Holdgaard.

- Men vi må også rose Helsted, som kom med en god tro på tingene. Det var en tæt kamp, hvor vi havde nogle muligheder, men alligevel burde have spillet os til flere chancer, siger Dennis Holdgaard.

Kampen blev afgjort i anden halvleg, da Mathias Fransen udnyttede et straffespark begået mod Mikkel Siewers.

- Vi var presset til at skulle hente en sejr, og den fik vi fuldt fortjent. Vi blev belønnet for at gå efter det, mens Vivild var mere afventende og forsøgte at lukrere på omstillinger, siger Helsted-træner Casper Christiansen, der måtte stille op med markspiller Nicolai Villadsen i målet.

- Han havde ikke så meget at lave, men hev en feberredning op i slutfasen, hvor Vivild smed alt frem. Men også ros til Lasse Siewers, der var stærkt spillende i forsvaret, og Mathias Fransen, som tog ansvaret på sig og scorede det vigtige mål på straffespark, selv om han har haft lidt svært ved at score på det seneste, siger Helsted-træneren.

Serie 1

Vivild - Helsted 0-1 (0-0)

Mål Helsted: Mathias Fransen

DB-stime bragt til ende

En imponerende stime på ni kampe uden nederlag endte for Dronningborg, da de i sæsonens sidste kamp tabte 1-2 til VSK Aarhus.

Dronningborg havde ikke det store at spille for i tabellen, men det var alligevel lidt skuffende, at holdet på Tjærbygaard måtte se sig besejret af det århusianske mandskab, der slutter næstsidst i puljen.

VSK Aarhus kom hurtigt foran, men Rasmus Møller udlignede for Dronningborg. Kort før pausen scorede VSK dog målet til 2-1, der skulle vise at blive det sidste i opgøret.

Dronningborg slutter dermed som nummer fem i rækken.

Det har ikke været muligt at træffe Dronningborg-træner Tonni Andersen eller assisterende træner Luca "Imperatore" Sørensen for en kommentar.

Serie 1

Dronningborg - VSK Aarhus 1-2 (0-1)

Mål DB: Rasmus Møller

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce