Annonce
Sport

Fodboldoverblik: Vorup vandt målfest i Aarhus

Vorup trodsede modgang og vandt en vigtig sejr i Jyllandsserien. Læs om både den kamp og tre opgør i serie 1.

Jyllandsserien

Arkivfoto

VRI - Vorup 2-3 (1-1)

Vorup: Daniel Rasmussen, Kian Christensen og Kim Vejrum.

I en kamp med meget modgang undervejs kæmpede Vorup sig tilbage og vandt i Aarhus mod VRI.

Allerede efter 20 sekunder bragte hjemmeholdet sig foran, men Daniel Rasmussen udlignede sidst i halvlegen med sin første scoring i foråret.

Midt i anden halvleg blev det 2-1, men få minutter senere bragte Kian Christensen balance med scoringen til 2-2 efter hjørnespark.

Kim Vejrum blev helten for Vorup, da han direkte på frispark kort før tid sikrede holdet tre vigtige point.

- Spillerne viste det rigtige udtryk, selvom vi mødte rigtig meget modgang, sagde Vorup-træner Jan Iversen.

- Det var en rigtig god kamp med to gode hold på et højt niveau med godt tempo og masser af nerve. Sejrsøllen smagte ekstra godt i dag.

Serie 1

Kristrup - Dronningborg 0-0

Den chancefattige kamp endte passende med en nulløsning i lokalopgøret på Kristrup stadion.

- Vi blev snydt for to kæmpe straffespark i første halvleg. Derudover blev vi ikke for alvor farlige i kampen, sagde hjemmeholdets træner Lasse Mogensen.

- Vi ville det mest. Skulle der have været en vinder, skulle det have været os. Det var en god holdindsats, hvor der blev arbejdet godt for det, tilføjede KB-træneren.

Hos gæsterne fra DB, der nu er ubesejret i fire kampe, var billedet nogenlunde det samme.

- Vi var meget opsatte på revanche fra sidste kamp mod KB, hvor vi tabte 1-4, sagde spillende DB-assistenttræner Luca Imperatore Sørensen.

- Vi havde en gigantisk chance i anden halvleg, men ellers ikke de store chancer. Det var en typisk 0-0-kamp. Der var meget respekt mellem holdene, og vi havde ikke lige det sidste overskud.

Serie 1

Helsted - VSK 0-2 (0-1)

Et skadesplaget Helsted-mandskab tabte hjemmekampen mod VSK fra Aarhus.

- Det var en forfærdelig kamp og alt hvad der kunne gå galt gik galt, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

- Vi fik tre skader under kampen og er efterhånden et meget decimeret hold. Det er begrænset hvor mange flere skader, vi kan holde til. Det var en meget lige kamp, men fortjent de vinder. Vi var ikke dygtige nok på bolden på den sidste tredjedel. Vi skabte ikke ret mange chancer og spillede ikke med nok risiko.

Mandag 21. maj spiller Helsted lokalopgør på udebane mod Dronningborg.

Serie 1

Christiansbjerg - Vivild 0-3 (0-1)

Vivild: Frederik Espensen, Niklas Mathiesen og Henrik Borup.

Vivild-keeper Lasse Pedersen havde med flere store redninger en kæmpe andel i sejren på udebane over Christiansbjerg. Vivild er nu alene i spidsen i serie 1 foran Søften og Helsted.

Frederik Espensen bragte Vivild foran 1-0 på et langskud lige før pausen. Efter en time blev det 2-0, da Niklas Mathiesen scorede efter et glimrende oplæg fra Jimmi Hansen. Små ti minutter før tid scorede Henrik Borup til slutfacit 3-0 efter en solotur.

- Lasse Pedersen ville bare holde målet rent. Med to reddede friløbere i første halvleg samt et reddet straffespark i anden halveg havde han stor andel i sejren, sagde Vivild-træner Dennis Holdgaard.

- Nu har vi de point, der skal til for at sikre os forbliven i serie 1, så nu skal vi bare have så mange point som muligt, sagde Dennis Holdgaard.

Fredag klokken 19 spiller Vivild topopgør på udebane mod Søften.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce