Annonce
Kultur

FOF Randers nomineret til fin pris

Michael Kull, leder af FOF Randers, glæder sig over nomineringen og det skulderklap, den er udtryk for. Arkivfoto:
Den randrusianske aftenskole er blandt de fem, der er blevet nomineret til Årets Aftenskole. Vinderen udpeges på Kulturmødet på Mors i august.

Randers: Spørgsmålet er, om FOF Randers løber med prisen som Årets Aftenskole.

Mulighederne er der, for skolen er blevet indstillet til prisen Årets Aftenskole, som de fem landsdækkende aftenskoleforbund - AOF, FOF, DOF, FORA og LOF - står bag.

Hvert forbund indstiller hver sin kandidat. Og for FOF's vedkommende faldt valget på skolen i Randers, der holder til på J.V. Martins Plads.

Michael Kull, forstander i FOF Randers, er både glad og stolt over nomineringen:

- Det er en stor anerkendelse af den indsats, som vores fantastiske undervisere og mine dygtige medarbejdere leverer. Og så varmer det selvfølgelig ekstra meget, at det er mine lederkolleger fra landets øvrige FOF-skoler, der har indstillet os til prisen som Årets Aftenskole.

Annonce

Randers viser vejen

Som begrundelse for nomineringen bliver det fremhævet, at FOF Randers er i gang med en udvikling, der kan være med til at vise vejen for, hvordan aftenskolerne også fremover vil kunne udgøre et vigtigt og tidssvarende samlingssted for borgere i alle aldre. Michael Kull fortæller, at han i de senere år bevidst har arbejdet med at omstille FOF Randers til en helårsaftenskole, der tilbyder kurser og foredrag til randrusianerne året rundt:

- Traditionelt har aftenskolen henvendt sig til den del af befolkningen, der sætter pris på et langt, sammenhængende undervisningsforløb, der løber over en hel sæson. Den type kursustilbud har vi selvfølgelig også stadig masser af. Men vi vil også rigtigt gerne have nogle tilbud, der passer til dem, som foretrækker et weekendkursus eller kortere forløb, siger Michael Kull og tilføjer:

- Ønsket om at lære nyt i et hyggeligt fællesskab har ingen alder. Så det betyder meget for mig, at vores aktiviteter appellerer til såvel unge som midaldrende og ældre. Og vi kan se, at vi har fået fat i et nyt og yngre publikum samtidig med, at de ældre fortsat kommer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Stort mørketal ved ulykker i Langå-kryds: Naboer er bekymrede og frustrerede

Annonce