Annonce
Debat

Fokus på konstruktive løsninger

Tegning: Jens Nex (arkiv)
Annonce

Læserbrev: Svar til Nicolai Carlson Estrup, DF.

Det undrer os, at DF vælger at føre valgkamp på så tragisk en baggrund som sagen om omsorgssvigt på Huset Nyvang.

FOA Randers forsøger altid at finde den bedst mulige løsning for vores medlemmer, og i dette konkrete tilfælde i Randers Kommune er det ikke at lange ud efter politikere uanset partifarve. I dette aktuelle tilfælde har det været at indgå i et konstruktivt samarbejde med medarbejdere, de ansvarlige ledere og chefer i Randers Kommune for at skabe en god arbejdsplads. En arbejdsplads med ordentlige vilkår og fokus på faglighed og omsorg.

Samarbejdet har stået på, siden de første ulykkelige historier fra Huset Nyvang kom frem.


Hvad med i stedet at bruge millionerne på at give ledere og medarbejdere ordentlige vilkår.


TV2’s skjulte kameraer optog i september 2019 og i de 10 måneder, der er gået, er der arbejdet intenst på at ændre forholdene for både borgere, medarbejdere og pårørende.

Der er ikke nogen undskyldning for de billeder, der blev vist i TV, men der er måske en forklaring, og frem for at bruge unødig energi på at pege fingre ad hinanden vil det klæde et samlet byråd at finde konstruktive løsninger.

Og det er ikke nødvendigvis en konstruktiv løsning at bruge millioner af kroner på en ekstern undersøgelse - hvad med i stedet at bruge millionerne på at give ledere og medarbejdere ordentlige vilkår til at arbejde kompetent og fagligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Sport For abonnenter

Galleri og reaktioner: DB satte Vorup til vægs - igen

Annonce