Annonce
Randers

Folkeskolerne i Randers Kommune inviterer indenfor

De 19 folkeskoler i Randers Kommune inviterer inden for til åbent hus og informationsmøder på forskellige datoer. Pressebillede
Frem til skoleindskrivningen i november inviterer folkeskolerne i Randers Kommune til åbent hus og informationsmøder. Her vil man fortælle forældre til kommende 0. og 7. klasser, hvad de hver især står for og kan tilbyde.

Randers: Til november åbnes for skoleindskrivningen i folkeskolerne i Randers Kommune for de elever, der skal begynde i skole i skoleåret 2020/2021. Indtil da holder folkeskolerne derfor åbent hus og informationsmøder, hvor forældre er inviteret til at komme og høre om, hvad deres lokale folkeskoler tilbyder og står for.

- Skolestart er en stor begivenhed, og det er vigtigt, at forældre får et godt indblik i deres lokale folkeskoler. Vi håber, at både de forældre, der allerede har truffet beslutning om deres barns skolevalg, og dem, der er i overvejelsesfasen, vil deltage i åbent hus og informationsmøderne på deres lokale folkeskoler. På den måde kan de lære vores skoler endnu bedre at kende, få besvaret deres spørgsmål og få lejlighed til at få skabt en god relation til skolen, allerede inden deres barn er begyndt, siger Steen Bundgaard, formand for skole- og uddannelsesudvalget i Randers Kommune i en pressemeddelelse om initiativet.

De 19 folkeskoler i Randers Kommune inviterer inden for til åbent hus og informationsmøder på forskellige datoer fra september og frem mod skoleindskrivningen i november. På hjemmesiden www.randers.dk/aabenskole fremgår det, hvilke dage skolerne inviterer inden for.

Folkeskolerne i kommunen gik sidste år i gang med en ny kommunikationsstrategi med det formål at gøre det tydeligere, hvad de hver især står for og kan. I den forbindelse fik folkeskolerne også lavet deres egne profilvideoer, der stiller skarpt på hver skoles særlige profil og kendetegn.

Informationsmøderne og åbent hus-arrangementerne er også et led i den nye strategi.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce