Annonce
Randers

Foråret byder på mere sang i Langå

Louise Svane og Martin Ottosen byder endnu engang til fællessang på Langå Station. Programmet kulminerer med en stor sangevent ved Gudenåen 11. juni, når teatertruppen Hakkehuset kommer sejlende til byen. PR foto

Sangcoach Louise Svane og Martin Ottosen inviterer igen til fællessang. Det hele kulminerer med en fest 11. juni.

Annonce

Langå: Hen over efteråret 2018 lød der hver anden torsdag glade stemmer og skønsang på Langå Station i forbindelse med velbesøgte sangaftener. Nu fortsætter Langå med at synge. Sangcoach Louise Svane og Martin Ottosen inviterer nemlig igen til fællessang. Med støtte fra af Randers Kommunes sundheds-, idræts- og kulturudvalg og Langå Sparekasse afholder Station K i alt seks sangevents i foråret 2019.

Man lægger ud med tre klassiske sangaftener. Det er 14. marts, 25. april og 16. maj. kl. 19-21. Programmet rummer en række kendte og mindre kendte sange, der egner sig til at synge. Der synges traditionen tro i caféen på Station K og i ankomsthallen, hvor der er en god akustik og en særlig atmosfære.

Der er også planlagt to sangdage for eleverne på Langå Skole. Alle Langå Skoles elever - på nær 9. klasse, der har travlt med prøveforberedelserne, gæster Station K til sangtime og musikalsk inspiration.

Annonce

Kulminationen

Endelig lægges der op til en stor fælles sangevent ved Gudenåen 11. juni. Det sker i forbindelse med at teatertruppen Hakkehuset kommer sejlende af Gudenåen fra Silkeborg til Langå på pramme af genbrugsplast. Byen tager imod med sang og fællesspisning i Egeskoven.

Kulminationen på forårets sangdage- og aftener bliver derfor, når unge og gamle samles for at spise og synge sammen ved Gudenåen. Det sker mellem kl. 17 og 20.

- Vi vil love, at du er gladere stemt, når du går fra Stationen i Langå. Lige meget hvilket humør, du troppede op i, siger Louise og Martin, initiativtager til sangaftenerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce