Annonce
Randers

For første gang i lang tid: Ingen indlagte med corona på Regionshospitalet Randers

Den separate indgang for coronapatienter på Regionshospitalet Randers er lukket per 1. juni. Foto: Annelene Petersen. Arkivfoto: Annelene Petersen
For første gang i lang tid er der nu ikke længere nogen indlagte med corona på Regionshospitalet Randers. Det glæder Christian Skjærbæk, der er ledende overlæge på hospitalets akutmodtagelse, hvor coronapatienterne hører til.

Randers: Coronavirussen har sluppet sit tag i Regionshospital Randers, der for første gang i lang tid ikke har nogen indlagte med corona.

Christian Skjærbæk, der er ledende overlæge på akutmodtagelsen, glæder sig over udviklingen.

- Det er dejligt, at vi er nået så langt ned. Vi kan tydeligt mærke, at mange af de, der er i risiko for et svært forløb, er ved at være vaccinerede, siger han.

Annonce

Derfor håber han da også, at onsdag er dag ét ud af mange.

- Vi har ikke haft flere sammenhængende dage med nul patienter siden engang i efteråret, så det ville da være skønt, hvis vi kunne starte sådan en stime i dag, fortæller han.

Lukket indgang

Seneste tiltag i den gradvise neddrosling af hospitalets coronaberedskab er lukningen af den  midlertidige særskilte indgang på gavlen af Akutbygningen ved ambulanceindkørslen.

Nu skal patienter, som henvises til hospitalet med mistanke om covid-19, i stedet benytte Indgang B ved Akutmodtagelsen (Skovlyvej 9). Her vil de af sekretæren blive henvist direkte til en sengestue, og sidder altså ikke blandt øvrige patienter i venteværelset.

Børn, som visiteres til hospitalet med mistanke om covid-19, henvises direkte til Børn og Unge, Indgang C (Østervangsvej 54). Ved ankomst i forhallen ringer familien til afsnittet, hvorefter personalet følger familien direkte ind på en stue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce