Annonce
Debat

Forbigående vrøvl fra Jens Peter Hansen (V)

Læserbrev: Indledningsvis ros til Jens Peter Hansen for hans kamp for cyklismen. Ros er givet. Piskeriset og nuancer tages nu frem.

Fordi Radikale stemte nej til Jens Peters hjertesag, så er Radikale negativ stemt for cyklisme, vil ikke reducere trængsel og mindske CO2-udslippet. Stop det forbigående vrøvl.

For det første. Det er langt fra sikkert, at Randers Kommune får én eneste krone af de 150 millioner kroner, der er i landspuljen. Hvis Randers får samme fordeling, som den fordelingsbrøk, Randers normalt tildeles fra landsniveauet, ja så flugter tildelte beløb meget godt med det beløb, som vi radikale, SF, De Konservative og Socialdemokratiet har afsat i budgettet.

Annonce

For det andet. Jens Peter, du anklager undertegnede, fordi jeg henholder mig til budgettet (som Venstre jo ikke har været en del af i de seneste år). Undskyld mig. Utallige er de gange, hvor dine Venstre-byrådskollegaer har belært byrådets partier om, at vil man have indflydelse, så må man være med i budgettet (eksempelvis Anders Buhl, Christian Boldsen, Omann med flere). Så nu smager Venstre så egen medicin, kan man sige. Sagt uden at være skadefro, som Venstre var i byråds-belæringerne.


Ros er givet. Piskeriset og nuancer tages nu frem.


For det tredje. Jens Peter, kort før byrådsmødet sendte du en mail til partierne om denne sag - indeholdende vigtig uddybende information i forhold til forvaltningens sagsfremlæggelse. Undskyld mig, du kan altså ikke forvente, at byrådets partier nødvendigvis læser dine mails. Du ved godt, at når der er byrådsmøde, er vi nogle byrådsmedlemmer, som skal læse hundredvis af sider. Ved seneste byrådsmøde var doseringen pænt stor. I mandags skulle blandt andet læses om infrastrukturplan, flodbyen, fremlæggelse af kommuneårsregnskab, ældreundersøgelse og listernes utallige sager.

Godt råd til dig, Jens Peter. Næste gang, der er en sag om dit hjerteblod (cyklisme), så ring, som mine gode politiske budget-samarbejdspartnere gør (blandt andet Daniel fra De Konservative, Rosa fra SF og Steen fra Socialdemokratiet). Det er du altid velkommen til. Nogle gange er telefonsamtale bedre end mails. Tidspres er en del af min hverdag, vel også din?

I indeværende valgperiode har Radikale Venstre taget flere emner op i byrådssalen om klima, miljø og natur. Her er vi mere fremme i skoene end Venstre. Det nytter ikke noget, at du bliver fornærmet, fordi vi radikale ikke lige cykler samme vej som dig i sagen om lands-cykelpuljen. Sagt med venlighed.

Annonce
Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Akut mangel på vuggestuepladser presser kommunen til at gå med plan B: Men måske kræver det en plan C at nå i mål

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Randers FC

5 ting, der er værd at vide før OB-Randers FC: Begge hold må undvære en profil i offensiven

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Debat For abonnenter

Vi skal da forlange at få mest muligt for pengene: Skørt at køre milliarderne ind på en palle

Debat

Debat: 'Og i øvrigt skal vi tale ældreområdet op'

Randers FC

Quiztid om topscorer, tilskuersnit og obskure fakta: Hvor meget ved du egentlig om Randers FC’s start på sæsonen?

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Randers

Hungry Dane åbner i nye lokaler: Lægger hårdt ud med første udkast til sit bud på Danmarks Bedste Burger 2022

Erhverv For abonnenter

Fiskenet fra Det Indiske Ocean på lang rejse: Erhvervsfolk fra Randers vil omdanne det til kvalitets genbrugsplast på ny fabrik

Randers

Kom og smag på Danmarks bedste: Fritidsmejerister laver nougatis i gourmet-særklasse - som i de gode gamle dage

Annonce