Annonce
Læserbrev

Fordumsfulde Anders G. Christensen

Annonce

Læserbrev: Overskriften burde vel være 'Fordomsfulde Anders G. Christensen', men jeg fastholder 'fordumsfulde', for det er jo intet andet end en fordummende kommentar, Venstre-manden fra Favrskov Kommune kommer med - set i et læserbrev onsdag, hvor Anders G. beskylder en SF'er for at være blevet radikal, underforstået SF'eren ikke kan bestemme sig. Jeg kan sige dig, Anders G., Radikale Venstre i Randers Kommune ved godt, hvad vi vil i vores politiske arbejde. Vi kæmper eksempelvis gerne for borgere, der svigtes, ligesom vi gerne deltager i politiske forlig.

For år tilbage kæmpede radikale en kamp for en enlig mor, da hun og hendes barn fik en uanstændig behandling af kommunen. Radikale Venstre har for nylig taget kampen op for en uskyldig mand, som kommunen i den grad trådte på.

Anders G., har du nogensinde haft modet til at tage kampen for den lille mand og kvinde i dit mangeårige politiske virke (her tænker jeg ikke på lobbyister), eller gemmer du dig helst bag forvaltningens trygge duggede ruder, som de fleste politikere vælger at gøre?

I parentes bemærket skal det retfærdigvis påpeges, at forvaltninger her i Danmark på de længste stræk heldigvis gør det fornuftigt.

Med hensyn til beslutsomhed kan jeg oplyse, at Radikale Venstre i Randers Kommune kun deltager i de politiske aftaler og beslutninger, som vi kan stå inde for med vores socialliberale grundholdninger. Vi tager bestik af situationen ud fra fakta og træffer endelig beslutning herudfra.

Anders G., jeg kan kun se din fordummende/fordomsfulde kommentar om, at en lokal SF’er skulle være blevet radikal, som en bevisbyrde på, at du og Venstre mener, at andre partier skal lægge sig fladt ned og altid mene det, Venstre dikterer. Sådan er politik ikke for radikalere i Randers, kan jeg oplyse dig. Vi siger fra, og vi siger til.

I øvrigt kender jeg radikales landspolitiske leder Morten Østergaard så godt, at jeg ved, at Morten heldigvis heller ikke lægger sig fladt ned for hverken Venstre eller socialdemokraterne.

Hvorfor i alverden skal radikalere gøre det?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce