Annonce
Randers

Forgæves flugtforsøg: Blev indhentet og fik otte sigtelser

En 28-årig mand fik en stribe sigtelser, da han blev stoppet onsdag aften efter en kort biljagt og efterfølgende flugtforsøg til fods. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En 28-årig mand havde ikke helt til at flygte fra politiet. Han blev sigtet for en stribe forhold, da han blev indhentet.
Annonce

Randers: En 28-årig mand måtte onsdag aften sande, at man skal være i virkelig god form for at løbe fra politiet. Det lykkedes ham ikke at stikke af fra ordensmagten, hverken i bil eller til fods.

Sagen begyndte, da en en betjent i en patruljebil ved 20-tiden onsdag aften så den 28-årige køre rundt i sin bil på Hobrovej i Randers. Da hans kørsel virkede lidt usikker, besluttede betjenten sig for at standse ham. Men den 28-årige ignorerede blå blink og sirene og forsøgte i stedet at køre fra politiet.

Den 28-årige kørte ind på vejen Ved Byskellet, der ender blindt, og så stoppede biljagten. Bilisten sprang ud af bilen og fortsatte sin flugt til fods.

Efter en politisprint på 500 meter nåede betjenten dog op til manden, som blev anholdt og lagt i håndjern.

Annonce

Otte sigtelser

Det viste sig, at den 28-årige var for påvirket til at køre, og at der lå flere ulovlige stoffer i hans bil. Det endte med, at han blev sigtet for en stribe forhold, nemlig narkokørsel, spritkørsel, besiddelse af ulovlige piller, besiddelse af hash og besiddelse af kokain. Dertil kommer færdselssigtelser, nemlig for syv gange at have undladt at bruge blinklyset samt fir at køre med tågelys i klart vejr. Og endelig får den 28-årige også en sigtelse for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Annonce
Annonce
Randers HK For abonnenter

Randers HK vendte tilbage til harpiks, håndbolde og halgulv: Reaktioner og billeder fra opstarten efter fire måneder i dvale

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce