Annonce
Erhverv

Forklaret i fire trin: Sådan fungerer Go For Local

1

Goforlocal findes på hjemmesiden Goforlocal.dk eller via en app, der downloades til telefonen. Det har omkring 7000 danskere allerede gjort det seneste år, hvor appen har fungeret som en vejviser til lokale gårdbutikker over hele landet.

2

Nu bliver det også muligt at bestille varer fra ens lokale gårdbutik gennem hjemmesiden. Ordren bliver videresendt til gårdbutikken, der pakker varerne og stille dem klar, så kunden kan hente dem, eksempelvis på vej hjem fra arbejde.

3

Den model kaldes for click and collect (klik og hent) og adskiller sig fra traditionel online-shopping ved, at man selv afhenter varerne og dermed ikke skal betale fragt. Ligeledes slipper de lokale producenter for besværet med at sende og får desuden muligheden for at vise deres fysiske butik frem, når kunderne henter deres varer. Bilka lancerede sidste år Bilka to go, der i princippet fungerer på samme vis.

4

Som betaling for at levere den tekniske platform betaler producenterne Goforlocal en procentdel af alle køb. Goforlocal tager sig til gengæld også af eventuelle reklamationer fra kunderne, samarbejde mellem producenter og markedsføring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce