Annonce
Randers HK

Forlod banen i smerte mod Aalborg: Bagspiller melder sig klar til København-kamp

Randers HK's Celine Sivertsen i HTH ligakampen mellem EH Aalborg og Randers HK i Nørresundby Idrætscenter, lørdag den 12. oktober 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Celine Sivertsen blev hjulpet fra banen i Nørresundby Idrætscenter med smerter i ryggen og kom ikke tilbage i opgøret mod EH Aalborg. Alligevel melder højrebacken sig klar til kampen mod København onsdag aften.

Randers: Celine Sivertsen lignede en, som kunne se frem til at misse en kamp eller to, da hun i starten af anden halvleg i sejren over EH Aalborg, fik placeret to strakte arme i brystet fra Hanna Åhlen og bankede ryggen i halgulvet.

Nordmanden forlod banen i store smerter og kom ikke tilbage, men undersøgelser har vist, at højrebacken slap med et hårdt slag, som ikke kommer til at holde hende på sidelinjen.

- Jeg har slidt lidt med min ryg de seneste to måneder, så da jeg røg i gulvet, stivnede min ryg bare – måske også fordi, at jeg blev bange i situationen. Vi ville i hvert fald ikke tage chancer resten af kampen, for vi vidste ikke, om det kun var et slag, fortæller Celine Sivertsen.

Hun trænede fuldt med ved tirsdagens træning og melder sig klar til opgøret mod København onsdag aften.

- Jeg er forslået og det er ikke ligefrem behageligt, men det er faktisk bedst, når jeg holder det i gang, for så aftager stivheden og smerten. Det er alt eller ingenting, og jeg er klar til at spille mod København, fastslår højrebacken.

Randers HK tager imod København Håndbold onsdag aften klokken 18.30 i Arena Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Pia Olsen Dyhr brugte Randers som kulisse for klimabudskab: - Vi skal være beredte på fremtidens ekstreme vejr

Annonce