Annonce
Randers

Formand med tyngde skal gøre Randers til eventmagnet

Søren Møller har en lang erfaring med både ledelse og tunge bestyrelsesposter inden for idrættens og sportens verden. Foto: Lasse Olsson
Borgmester Torben Hansen (S) og formand for sundheds-, idræts- og kulturudvalget, Louise Høeg (V), peger på den erfarne og visionære Søren Møller som ny formand for Randers Idrætshaller.
Annonce

Randers: Det er en mand med et omfangsrigt cv, som borgmester Torben Hansen (S) og formand for sundheds-, idræts- og kulturudvalget Louise Høeg (V) peger på som ny formand for Randers Idrætshaller.

Søren Møller har lang erfaring med både ledelse og tunge bestyrelsesposter inden for idrættens og sportens verden.

Han er bestyrelsesformand for DGI-byen i København, formand for bestyrelsen i Water & Wellness i Randers og formand for collective impact-gruppen "Det åbne land som en dobbelt ressource", som Realdania driver, og så er han medlem af Det Etiske Råd.

Tidligere har han i 17 år været formand for Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger, DGI, og også haft posten som formand for foreningen af DGI-huse og næstformand i Danske Spil.

Annonce

Fire fokusområder

Formanden for Randers Idrætshaller udpeges for fire år, og Søren Møller får fire fokusområder:

1. At hal 1 i Randers Arena gøres færdig.

2. At understøtte at flest mulige er motionsaktive i Randers Kommune.

3. At skabe events og arrangementer i samarbejde med andre aktører.

4. At skabe sammenhæng og synergi mellem Cepheus Park, Water & Wellness og Randers Arena, "Randers Idrætspark".

Annonce

Magnet for events

- Med Søren Møller får vi en visionær og yderst erfaren formand, som jeg er helt overbevist om kan sikre, at Randers Idrætshaller og hal 1 vil stå færdig og blive den magnet for at tiltrække events, som stedet har potentiale til, siger Torben Hansen (S), borgmester i Randers.

Søren Møller

63 år.

Bor i Aarhus.

Bestyrelsesformand for DGI-byen i København, formand for bestyrelsen i Water & Wellness i Randers, formand for collective impactgruppen "Det åbne land som en dobbelt ressource" i regi af Realdania, medlem af Det Etiske Råd.

Tidligere også formand for foreningen af DGI-huse og næstformand i Danske Spil.

Formand for DGI fra 2001-2018.

Forstander for Gerlev Idrætshøjskole fra 1992-2001.

Uddannet lærer og har arbejdet som folkeskolelærer og konsulent i De Danske Gymnastik- og Ungdomsforeninger, DDGU.

- Randers Kommune er visionskommune for Bevæg dig for livet, og det er er enormt vigtigt, at så mange som muligt bevæger sig og er aktive. Det kan Randers Idrætshaller, vores store halkompleks, netop understøtte os i, og det ved jeg, at Søren Møller er den helt rette til at sikre. Han har netop årelang erfaring både i ledelse og kender om nogen idrættens verden, siger formand for sundheds-, idræts- og kulturudvalget, Louise Høeg (S).

Annonce

Glad for tilliden

Søren Møller glæder sig til opgaven.

- Jeg er glad for den tillid, man viser mig, og ser meget frem til opgaven, som både er kompleks og spændende at løse. Opgaven handler om alt fra store begivenheder og elitesport til, hvordan Randers Idrætshaller bedst muligt understøtter foreninger i at skabe aktiviteter for alle, og hvordan vi i fællesskab udvikler faciliteterne, så de kan komme i spil på den bedst mulige måde. Det er da spændende, siger Søren Møller.


Opgaven handler om alt fra store begivenheder og elitesport til, hvordan Randers Idrætshaller bedst muligt understøtter foreninger i at skabe aktiviteter for alle, og hvordan vi i fællesskab udvikler faciliteterne, så de kan komme i spil på den bedst mulige måde. Det er da spændende.

Søren Møller


Bestyrelsen for Randers Idrætshaller skal fremadrettet bestå af syv medlemmer, hvor byrådet udpeger formanden og yderligere to bestyrelsesmedlemmer. Idrætten vælger fire medlemmer.

De tre medlemmer som byrådet udpeger, vælges for en byrådsperiode. Forslaget til bestyrelsesformand er nu på plads, og der arbejdes med forslag til de to yderligere poster. Alle tre poster bliver behandlet på byrådsmødet mandag 7. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce