Annonce
Randers FC

Formationsændring og elegant Klysner-kasse reddede U19-drenge

Tobias Klysner scorede et flot mål og sikrede Randers Freja FC U19 1-1 mod FC Roskilde. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja FC U19 var på hælene mod den direkte rival til 3. pladsen i U19-divisionen, FC Roskilde, men via et flot mål af Tobias Klysner og en formationsændring i pausen endte det uafgjort. 1-1.

Randers: Før lørdagens kamp lå Randers Freja FC U19 og FC Roskilde helt lige i U19-divisionen, og det gjorde de fortsat efter kampen på Viborgvej.

Opgøret endte 1-1, og dermed er de randrusianske talenter fortsat på 3. pladsen før sidste spillerunde qua en bedre målscore.

Hjemmeholdet kom ellers skidt ud af starthullerne, hvor først Oliver Bundgaard, som var med på bænken for Superliga-holdet i Brøndby fredag, måtte udgå efter at have slået sine ribben og kort efter bragte de sjællandske gæster sig også i front efter en målmandsfejl.

- Det var op ad bakke fra start. Vi havde problemer med at lukke ned for deres offensivt, og de spillede alt for nemt igennem vores første pres. De spillede med tre centralt og forsøgte at skabe overtal på siderne. Det havde vi svært ved at håndtere med vores to 6'ere på midtbanen, siger Per Sørensen, cheftræner for Randers Freja FC.

Tobias Klysner, som også var med i Brøndby, bragte dog balance i regnskabet, da han kort før pausen kørte bolden bag sit støtteben på kanten af Roskildes felt og sparkede bolden op i det modsatte hjørne.

- I pausen gik vi over til at spille med én angriber for i stedet at have en ekstra mand på midten. Det løste vores problemer fra første halvleg. Vi gjorde det velvidende, at de ville få bolden mere, men vi lod dem også have den, og satsede i stedet på omstillinger, for vi kunne slet ikke holde fast i bolden på deres halvdel, siger Per Sørensen.

I slutminutterne var Tobias Klysner lige ved at score endnu et mål, men FC Roskildes målmand hev en flot redning op ad hatten, så det alligevel endte med status quo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce