Annonce
Østjylland

Forsøgte at spærre døren for politiet: 30-årig havde hash i lejligheden

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Grenaa: En patrulje fra Østjyllands Politi kørte onsdag klokken 12.03 ud til en adresse i en lille by syd for Grenaa, hvor de havde fået et tip om, at der skulle være stoffer.

Da betjentene kom frem til adressen, stod det klart, at der var noget om snakken. For ud gennem lejlighedens dør strømmede lugten af hash.

Betjentene bad om lov til at komme ind, men det havde den 30-årige beboer absolut ingen interesse i at tillade. Han forsøgte tværtimod at spærre døren for dem, så de ikke kunne komme ind. Beboerens bestræbelser gjorde dog ingen verdens nytte.

Annonce

En, to, tre sigtelser

Betjentene kom ind, og den 30-årige blev anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Under anholdelsen råbte den svært utilfredse beboer en række skældsord i retning af den ene betjent, hvilket sikrede ham hans anden sigtelse – nemlig for at fornærme politiet.

Det endte derfor med tre sigtelser i alt. For som lugten uden for døren havde lagt op til, fandt patruljen i forbindelse med ransagningen af lejligheden også en pose med hash. Den blev manden også sigtet for at være i besiddelse af, oplyser Østjyllands Politi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce