Annoncørbetalt indhold

Forskellige typer akustikpaneler til danske hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Troldtekt loft har i mange år været populært i danske hjem, men nu er der kommet flere produkter på markedet, som giver troldtektlofterne konkurrence. Danskerne er nemlig blevet mere opmærksomme på akustikken i deres hjem, og det gør, at markedet for akustik paneler er eksploderet i hele landet. I dette indlæg kommer vi ind på nogle af de forskellige akustikpaneler, som er det nyeste af det nyeste på markedet.

Nyt Troldtekt

Annonce

På trods af at Troldtekt har eksisteret i mange år, så er der i de seneste par år blevet udviklet på panelerne, så har fået et mere æstetisk design. Dette gør, at de igen er blevet yderst populære i mange danske hjælp, og specielt efter det er blevet muligt at bruge Troldtektpaneler som en slags kunstinstallation i hjemmet.


Der er virksomheder, som har tænkt videre fra at det blot skal være lofter, og derfor kan man nu købe Troldtekt paneler, som hexagon der kan sættes sammen, og derved danne det udtryk man selv ønsker det skal danne i ens hjem. Derudover kan man købe et Troldtekt panel hvorpå man kan få printet motiver som var det en plakat. Altså et kunstværk, som samtidig er med til at forbedre lyden i rummet.

Akustikpaneler

Den mest populære type af akustikpaneler er i dag paneler der er lavet med en bagflade, som fungerer til akustikken, hvor der på ydersiden er sat rækker af træ, så det får et flot og lækkert design. Disse paneler bruges i dag i alle typer hjem, på kontorer og på skoler. Derfor har designeren ramt plet, da de har designet et akustikpanel, som har et flot udtryk der kan inkorporeres i de fleste hjem.


Akustikpanelerne kan findes i flere forskellige farver, hvor man kan vælge mellem den træsort der skal være brugt til dem, men samtidig også hvordan de skal være behandlet. Ved at give denne frihed og disse muligheder, så kan alle finde et akustikpanel, som vil passe ind til deres hjem.

Akustikloft

Som udgangspunkt, så kan alle de forskellige akustikpaneler nævnt i dette indlæg bruges til loftet, men der er også udarbejdet specifikke paneler, som er lavet kun til brug i loftet. Her taler vi om akustikloft, som kommer med en masse fine huller, som fanger lyden og mindsker genlyden i et rum. Man ser oftest denne type loft i nyere hjem, eller i store bygninger, hvor der er store rum hvor akustikken kan være svær at tæmme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.