Annonce
Debat

Forslag til to nye nordjyske ministre

Annonce

Læserbrev: Kære Mette Frederiksen, statsminister og partiformand.

Du opfordres hermed til NU at give Danmark en rigtig landbrugsminister og en rigtig fiskeriminister - fordelt på to dygtige socialdemokratiske politikere, der hver for sig kan koncentrere sig 100 procent om opgaven med at være politisk chef for de mange embedsmænd i selve ministeriet og i de underliggende styrelser, blandt andet Fødevarestyrelsen.

Både til posten som landbrugsminister - og til posten som fiskeriminister - foreslår jeg dig at spørge blandt andet følgende socialdemokratiske politikere:

a) Mette Gjerskov, cand.agro. og tidligere minister for fødevarer, landbrug og fiskeri 2011-13, nu medlem af Folketinget.

b) Ulla Vestergaard, borgmester i Thisted Kommune.

c) Birgit Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

d) Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune.


Du opfordres hermed til NU at give Danmark en rigtig landbrugsminister og en rigtig fiskeriminister - fordelt på to dygtige socialdemokratiske politikere, der hver for sig kan koncentrere sig 100 procent om opgaven.


Fælles for de tre foreslåede borgmestre er, udover deres partimedlemskab, at de alle lige nu kæmper 24-7 ikke bare mod corona men også mod "indespærringen" af deres borgere bag de syv kommuners "ydre grænser" - den indespærring, som du/regeringen jo har fastsat, og som I jo stadig ikke har ophævet.

Hvis de nævnte borgmestre - mod forventning - takker nej til en ministerpost, fordi de hellere vil "blive hjemme" i Nordjylland, så kan du vel spørge Winni Grosbøll, den superdygtige borgmester for Bornholms Regionskommune indtil årets udgang (hvor hun skifter til at være direktør for Friluftsrådet, hvis ikke hun får et bedre tilbud fra dig).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Annonce