Annonce
Østjylland

Forstærkning: Aarhus Fremad henter offensiv spiller i Vejle

Lucas From skifter til Aarhus Fremad fra Vejle. I første omgang på en lejeaftale, der løber frem til årsskiftet. Herefter tiltræder han på en permanent kontrakt på Riisvangen. Foto: Aarhus Fremad
Aarhus Fremad har lejet den 21-årige midtbanespiller Lucas From i Vejle. Aftalen løber frem til 31. december.
Annonce

FODBOLD: Aarhus Fremad har sikret sig en ny forstærkning til klubbens førstehold. Lucas From skifter fra Vejle på en lejeaftale, som løber frem til årsskiftet.

Her bliver kontrakten gjort til permanent i Aarhus Fremad-regi og vil være gældende til sommeren 2022.

Den 21-årige fodboldspiller var i sidste sæson en del af Vejles førsteholdstrup, men fik ikke særligt meget spilletid, da han blev ramt af en hofteskade i efteråret, der senere krævede en operation. Hans comeback til fodboldbanen blev yderligere udsat af corona epidemien og derfor har spilletid stået højt på listen, da Lucas From skulle finde et nyt sted at spille fodbold.

- I og med jeg har været sindssygt meget skadet i min seniortid, er det ikke blevet til meget spilletid for Vejle. De ville gerne have, jeg skulle have spilletid, og det ville jeg også selv. Det kunne jeg ikke få i Vejle efter min skadesperiode, siger Lucas From til Aarhus Fremads hjemmeside.

Den 21-årige fodboldspiller er et produkt af Vejle Boldklubs fodboldakademi og har tidligere haft Aarhus Fremads nuværende cheftræner Morten Dahm Kjærgaard som træner.

- Jeg har kun hørt godt om Aarhus Fremad, og så kender jeg Morten, fra da jeg spillede U13 i Vejle, hvor han var min træner. Vi har haft nogle gode samtaler, og jeg er sikker på, at vi kan flytte mig som fodboldspiller, og jeg kan bidrage med noget godt til klubben. Mit mål med tiden på Riisvangen er helt sikkert, at jeg gerne vil være med til at rykke op med holdet. Jeg ved hvor stærkt et hold, Aarhus Fremad er, med nogle stærke visioner, siger spilleren i en pressemeddelelse.


Jeg har kun hørt godt om Aarhus Fremad, og så kender jeg Morten, fra da jeg spillede U13 i Vejle, hvor han var min træner. Vi har haft nogle gode samtaler, og jeg er sikker på, at vi kan flytte mig som fodboldspiller

Lucas From


Annonce

Vist potentialet i glimt

Vejle Boldklubs tekniske chef, Jacob Krüger, håber, at den 21-årige fodboldspiller kan få gang i sin karriere i Aarhus Fremad. Til Vejles hjemmeside udtaler han:

- Lucas From har været igennem et langt skadesforløb i sin seniortid i Vejle Boldklub. Han har i glimt – særligt i sommerens pre-season for to år siden – vist sit store potentiale som hurtig og gennembrudsstærk offensivspiller. Men desværre har han aldrig fået et kontinuerligt forløb som seniorspiller på grund af skaderne. Han har i 2020 kæmpet en hård kamp for at komme tilbage på fodboldbanen. Lucas From har brug for kampe, for at komme tilbage på det niveau, han tidligere har haft. Det kan vi ikke tilbyde ham i øjeblikket, hvorfor han har fået en god mulighed på en lejeaftale i ambitiøse Aarhus Fremad, lyder det fra Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Annonce